Ocak ayında almıştım, en ufak bir problemi veya uyumsuzluğu yoktur , overclock falan yapmadım, zaten anlamam desem yalan olur fakat fazla durmayacağını bildiğim için hiç ellemedim. Günde bir saat battlefield bad company 2 oynuyorum. Dirt 2 kuponunu bile açmadım hatta artık oynayamayacağım için hediye olarak battlefield bad company 2 limited edition hediye vereceğim. Herşeyi sıfır gibi mevcut daha ne olsun gidip sıfırını alırsınız sorunu falan çıkar ve hediyeside olmaz birde ucuza alıyorsunuz üstelik
Fiyatı 480TL. Kargo parasınıda böyle bir ilandan sonra size verdirirsem içim yanar o da hediyem olsun. Referanslarım aşağıda yazıyor fakat isterseniz referans vereceğim buradan.
Sapphire ATI HD5850 1024MB GDDR5 (DirectX 11) 40nm PCI Express 2.1 x16 Ekran Kartı (21162-00-50R) Ekran Kartlarında Devrim !!! Sapphire’den, DX 11 destekli 40nm HD5850 oyun hediyesi ile… Önceki nesil gibi SAPPHIRE HD 5800 serisi de CPU yükünü bariz şekilde düşüren ve hem VC-1 hem de H.264 codec’leri için Blu-ray™ ile HD DVD içeriklerinin ve ayrıca Mpeg dosyalarının sorunsuz şifre-çözümünü sağlayan tümleşik UVD (Tümleşik Video Şifre-Çözücü) donanımına sahiptir. SAPPHIRE HD 5800 serisinde UVD özelliği iki 1080p’lik video akışının şifre çözümünü eşzamanlı yapabilmek ve HD video içeriklerini Windows Aero modu aktif haldeyken yüksek kalitede görüntüleyebilmek üzere geliştirilmiştir. HDMI kapasitesi de Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio fonksiyonlarıyla HDMI 1.3a’ya yükseltilmiştir. SAPPHIRE HD 5800 serisi, yeni oyun deneyimleri ve yeni nesil yüksek performanslı uygulamaların hızlandırılması için gerekli, AMD'nin DirectX 11 WHQL sertifikalı grafik sürücüleri tarafından desteklenmektedir.
Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri: Bellek : 1024MB GDDR5 Chipset : HD 5850 / Cypress Pro Çekirdek Hızı : 725MHz Bellek Hızı : 4000MHz Steam İşlemcisi: 1440 Bellek Veriyolu : 256bit Vga Slot : PCI Express 16X Üretim Teknolojisi : 0.4 Mikron Transistör Sayısı : 2,15 Milyar Soğutma : Fan, Çift Slot Harici Güç Girişi : 6 Pin + 6 Pin 3D Görüntü Kalitesi : Piksel Shader Versiyonu: 5.0 DirectX : DX11, SM4,1 OpenGL : 3.2 Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD Full Screen Anti-Aliasing : Smoothvision HD + Adaptive AA Max.Multisample AA Modu : 6x HDR(10:10:10:2) : 16-bit integer TruForm : Truform 2.0 Video Kalitesi : Adaptive De-Interlace : Video Shader HD, UVD Video Hızlandırma : H.264 – HD DVD, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4, VC1 Görüntüleme Desteği : Display Port: 1 adet HDMI : 1 Adet / Versiyon : 1.3 DVI : Var. 2 adet Dual Link DVI HDTV Uyumlu : Evet HDCP : Evet Doğal Görüntü Desteği : 10-bit / 1 Milyar Renk 3D Grafik Çözünürlüğü : 3 x 2560x1600
Kutu İçeriği : Hediye oyunlar: DIRT 2 (Kupon) Sürücü Cd’si : Var DVI-VGA Dönüştürücü : Var. Crossfire Köprüsü : Var. Minimum gerçek 450W ve üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir. Ürün 2 adet 75W 6 lı PCI-E güç girişine sahiptir.
Açıklama Bellek Hızı: 4800MHz
Microsoft DirectX® 11
40nm Üretim teknolojisi
ATI CrossFireX™
HDMI 1.3
Menşei İTHAL Garanti 22
Özellikler VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD5850 VGA Slot PCI Express 2.0 Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Bellek Tipi GDDR 5 Bellek Hızı 4000Mhz Bellek Arayüzü 256 Bit Çekirdek Hızı 725Mhz Monitör Bağlantısı DVI / HDMI / DisplayPort
battlefield bad company 2 bu oyunda orjinal midir üstad..?.
Oyun orjinal EA dan satın aldım. Yani dvd olarak yoktur ben EA dan indirmiştim sizde orjinal keyi girerek indirebilirsiniz veya isterseniz dvd ye çekerim lisans anahtarını girip oynarsınız.