Şimdi Ara

Satılık Sapphire HD5850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satış iptal.

Sapphire hd5850 kutusunda duruyor. Fatura tarihi 4 ocaktır. Herşeyi ful, faturası, aksesarları , dirt 2 kuponu dahil.
    Toplasam 10 saati geçmemiştir oynadığım. Overclock vs yapılmamıştır zaten anlamamda.

Pazarlık teklif etmeyin lütfen zaten acil ihtiyacım yoktur, bu fiyattan satılmazsa kullanmaya devam edeceğim malum tekrar almaya kalksam boş yere zarar edeceğim.

Fiyat 450 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 24 Ocak 2010; 13:02:29 >

• Normal ikinci el fiyatı bu ama senin şansızlığın olabilir, bu aralar 420 ye 430 a çok azkullanılmış 5850 ler satılıyor...
  • Varsa hemen alayım. Bir tane göstersene. 2 senelik kartlara yüksek fiyat çekersiniz daha 3 haftalık kartada pahalı dersiniz şimdi. Paşa gönlünüz bilir. Biriside kalkıp 350 tl den verirse bizde o fiyattan mı vereceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 23 Ocak 2010; 20:17:56 >
  • Satıcı arkadaş haklı.

Acil ve zor durumda olan birilerinin satış fiyatı, kartın gerçek piyasasa fiyatını etkilememeli. Bence fiyat güzel. Parasızlığın gözü kör olsun
  • ya hocam anlamıyorum nerde var 420 mılyona bıtane gosterın varsa alalım ısınız gucunuz mılletı sınır etmek
  • Doğru söylüyorsunuz geçen ay bende bu karttan alacaktım fakat 450 tl ye bile veren yoktu bu kartı siz çok iyi rasgelmişsiniz. Evet sıfırı baya ucuzladı kartın. Şu anda sıfırları 500tl değil sizi kandırmışlar 475 tl ye alabilirsiniz 24 taksit avantajı ile ve stoklarda bolca mevcut. Ayrıca 100 de 40 indirim geliyormuş bu kartlara indirimi bekleyip rahatça alabilirsiniz. İlanımda takas yazıyor mu? Ben bu kartı alıp geri satacağım, başka bir işime yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrus34

ya hocam anlamıyorum nerde var 420 mılyona bıtane gosterın varsa alalım ısınız gucunuz mılletı sınır etmek

İlan sahibi arkadaş da şu ilanındahttp://forum.donanimhaber.com/m_37210917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37210917 420TL'den satıyordu zaten ama ne olduysa +30 TL zam gelmiş Bir de kendisi kartın satıldığını P.M. ile söylemişti fakat fiyat +30TL zamlanarak halen ilanda satışa devam ediliyor Garip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 24 Ocak 2010; 6:27:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ZOTAC 9500GT
    4 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Orijinalden alıntı: cyrus34

ya hocam anlamıyorum nerde var 420 mılyona bıtane gosterın varsa alalım ısınız gucunuz mılletı sınır etmek

İlan sahibi arkadaş da şu ilanındahttp://forum.donanimhaber.com/m_37210917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37210917 420TL'den satıyordu zaten ama ne olduysa +30 TL zam gelmiş Bir de kendisi kartın satıldığını P.M. ile söylemişti fakat fiyat +30TL zamlanarak halen ilanda satışa devam ediliyor Garip...

Evet hocam haklısınız bende p.m. atmıştım satışdığını söylemişti.Bencede garip.Ama ilanda pazartesinden itibaren fiyatın artacağı yazıyordu.Neyse hayırlı satışlar.

• Nakit ihtiyacımı karşıladığım için kartın satışını iptal ediyorum. Yorum yazan herkeze teşekkür ediyorum.
  • güle güle kullan kardeş kartını, acil ihtiyacın yoksa boşver satma. en iyisini yapmışsın. bir5850 kullanıcısı olarak bende kartımı satmak istesem inan 450 den aşağı satmazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.