Şimdi Ara

Hediye kitap için yazılacak güzel bir söz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
105.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi birkaç gündür kızın biriyle konuşuyorum.

Açıkçası kızdan fazlasıyla etkilendim ve kızla buluşacağım zaman ona bir roman hediye edeceğim. Rica ediyorum saçma sapan şeyler değilde şöyle güzel orijinal bir şeyler bulabilirseniz çok mutlu olurum.

İsmi Müge , isimden bir yere bağlayabilirsenizde olur.

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogogo. -- 5 Aralık 2014; 8:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masmavi bir deniz kiyisinda Usuyorum ama kosuyorum Gunduz gibiyim geceyi kovaliyorum Esirinim seni seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astin1327

Masmavi bir deniz kiyisinda Usuyorum ama kosuyorum Gunduz gibiyim geceyi kovaliyorum Esirinim seni seviyorum

Bu söylediğiniz güzel fakat baya erken , çünkü ilk görüşmemizde böyle bir şey yazmam pek hoş olmaz :)

Hiçbir şey hayat kadar şaşırtıcı değildir, kitap hariç.

Gibi bir şey yazmayı düşünüyorum şuan için. Daha yaratıcı böyle güzel manalı bir şey bulamazsam.

Pek iyi bir fikir olmayadabilir görüşlerinize açığım
  • ben ilerleyen zamanlarda yazabilmeniz icin soyledim ama sizin yazdiginiz su an icin oldukca mantikli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• Okudukca beni hatirlaman dilegiyle şaka saka, romanda buluşmak dilegiyle gibisinden bi sey de yazilabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı dünyalarda kendini bulman dileğiyle.
    Bu saatte bu çıkıyor anca.

• Hangi kitabı aldın hediye olarak hocam?
  • Ben ilk buluşmamızda Behzat Ç nin ilk sinema filmine götürmüştüm.. sonra ki hafta topladım bütün arkadaşları onu da aldım yine aynı filme götürdüm
    Kaç yıl geçti aradan hala yüzüme vuruyor

O yüzden sağlam bir şey yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arekner -- 8 Aralık 2014; 16:59:27 >
  • arekner kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar romantikmişsin öyle yenge ne yapsa yeridir
  • Hayat bi sudur iç iç kudur.
    İyi okumalar

• arkadas ilk bulusmada masrafa girmene gerek yok.. devami olmayabilir.. mumkunse okudugun bir kitabi hediye et ki bitirince sana geri versin.. hem verirken ne kadar zevk aldigini falan anlatirsan kız da ona gore devam eder.. boylece sonraki bulusmayi da garantilersin..
  • Kız polisiye roman seviyor arkadaşlar.

Bende tam belki o tarz olmasada Zülfü Livaneli'nin Kardeşimin Hikayesi kitabını okumuştum , çok hoşuma gitmişti sonu baya ilgi çekiciydi.

Kitap İstanbul'da Edirne'de öğrenciyim o yüzden yenisini almam gerekecek çok sorun değil açıkçası bir kitaba ödeyeceğim fiyat , düşündüğün için teşekkür ederim @Onurmaurer :)

Hiçbir şey hayat kadar şaşırtıcı değildir , kitap hariç.

Resmini çekip atacaktım unuttum bugün :) El yazımla güzel bir şekilde yazdım ilk sayfaya altına buluştuğumuz tarihi yazdım yani bugünü.

Açıkçası kız baya baya etkilendi ve bu durumdan baya mutlu oldu çok özel bir hediye oldu benim için dedi. Oturduk yaklaşık 2-3 saat sohbet ettik konuşmaya devam ediyoruz. O kızda bana çok sevdiği bir kitabı hediye edeceğini söyledi adını söylemedi kitabın büyük ihtimalle oda ilk sayfasına güzel bir şey karalar ve oradan tavrını ölçerim diye kitabı vereceği günü yani bir sonraki buluşmayı kopardığımı söylemekten gurur duyuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.