Şimdi Ara

hediye ipadle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir yerden hediye ipad kazandim 3gli ama fatura veya herhangi birsey yok elimde. acaba bu yurtdışı olup olmadıgını nasıl anlarım bir de pasaporta kayıt ettirmeli miyim 3g icin? napmam gerekiyo?

• imei numarasından kontrol edebilirsin.

hediye bile olsa sana bir fatura kesmeleri lazımdı. bende hediye olarak kazandım ve bana sıfır lira tutarında bir fatura kesildi
  • Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :))

hayır çünkü ipad sürekli bende eşime daha önce laptop almıştım o onunla oyalanıyor. sadece oyun oynamak için ipadi arada alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

quote:

Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :))

hayır çünkü ipad sürekli bende eşime daha önce laptop almıştım o onunla oyalanıyor. sadece oyun oynamak için ipadi arada alıyor

Bunu söyleyen Serkan mı Merve mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

quote:

Bunu söyleyen Serkan mı Merve mi

serkan yani ben söylüyorum

• hanginiz serkan hanginiz merve?
  • tesekkurler cevaplar icin. kaydı yokmus pasaport kaydı yaptırıcam bu durumda. tesekkurler cevaplar için.
  • yuh bu hediye ipad yağmuru mu var nerden geliyor bu ipad ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.