Şimdi Ara

Hedeflediğim Okulu Gezmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duyduguma göre hedeflenilen fakülteyi gezip görmek insani sınava daha çok motive ediyormuş. Yazın üniversileri gezip gören arkadaslarım vardi ama benim bir türlü fırsatim olmadı. Bir hafta sonra ankaraya gidecegim ankara hukuk istiyorum. Acaba fakulteye gitsem iceri alirlar mi ? Daha onceden bir izin almamiz gerekiyor mu bilmiyorum. Fakultenin mail adresine yazdim ama cevap gelmedi. Bu konuda bilgisi olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0A13291 -- 11 Ocak 2018; 19:3:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Okullara girmek için kart gösteriyorsun. Mesela bizi Hacettepe Üniversitesine okul kartlarını kontrol etmeden almıyorlar diğer üniversitelerde böyledir muhtemelen. Sadece okul ile gelen gruplara izin veriyorlar onu da önceden izin alabiliyorsun ama tek kişiye izin vereceklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 11 Ocak 2018; 20:16:8 >
  • Hocam içeriyi gezdirecek kimse yoksa çok işe yaramaz ,sadece bina görürsün google earth dan gez daha iyi artık , forumda konu fln ara ordaki biriyle iletişim kurmaya çalış, şansa benim akrabam vardı hacettepeyle ötdüye girdim dondurma yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 11 Ocak 2018; 20:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.