Şimdi Ara

Hedefim Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi biliyorsunuz bu bölüm Boğaziçi , Bahçeşehir , Marmara gibi üniversitelerde var
    Yalnız beni asıl tereddüte düşüren olay şu :
    Boğaziçi tabi ki ilk hedef ( şuan 11 im ) ama biliyorsunuz 2k civarına girmek gerekiyor. Ben şimdi özel üniversite de seçmeyi pek düşünmüyorum seçersem bir tek Bahçeşehir . Bunun dışında Marmara üniversitesi geliyor ve o da 30k dan alıyor. Marmara'ya kaliteli deniyor ama 30k dan aldığı için kafamda acaba sorusu oluşuyor.
    Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Bu bölümün eğitim kalitesi nasıldır Marmara'da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 26 Ekim 2014; 8:09:12 >

• Up arkadaşlar marmara üniversitesinde bu bölüm veya genel olarak iibf eğitimi nasıldır ? Ayrıca olanak bakımından nasıl ( staj vs )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iü de bitirmek üzereyim bu bölümü bidaha hazırlanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezzardede

iü de bitirmek üzereyim bu bölümü bidaha hazırlanıyorum :)

Niye hocam nesini beğenmediniz? Ayrıca parti gençlik kollarına vs katıldınız mı veya ankara da meclis ile ilgili herhangi bir olay içinde bulundunuz mu ( konuşmalara katılmak vs gibi )
    Önerilere açığım yani onu belirtmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

iü de bitirmek üzereyim bu bölümü bidaha hazırlanıyorum :)

Niye hocam nesini beğenmediniz? Ayrıca parti gençlik kollarına vs katıldınız mı veya ankara da meclis ile ilgili herhangi bir olay içinde bulundunuz mu ( konuşmalara katılmak vs gibi )
    Önerilere açığım yani onu belirtmek istiyorum

hayır hiç bişeye katılmadım begenmeme değilde ist hukuk içimde ukde kalmasn diye giriorum kardeşim sınavlara :)
  • Up ;)

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uluslararası İlişkiler bitirmiş bir kişi olarak sana verebileceğim öneri kesinlikle zevkli bir bölüm ama uzak dur geleceğin için..iibf de okuyabileceğin en iyi bölümler iktisat (zordur ama bişeyler öğrenirsin) ve işletme (kolaydır yata yata geçersin ki buda üniversitesine göre değişir)..kaldı ki ülkede iibf mezunundan geçilmiyor bence daha az mezun veren daha kolay iş bulabileceğin bölümlere yönelmen yararına olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_52

Uluslararası İlişkiler bitirmiş bir kişi olarak sana verebileceğim öneri kesinlikle zevkli bir bölüm ama uzak dur geleceğin için..iibf de okuyabileceğin en iyi bölümler iktisat (zordur ama bişeyler öğrenirsin) ve işletme (kolaydır yata yata geçersin ki buda üniversitesine göre değişir)..kaldı ki ülkede iibf mezunundan geçilmiyor bence daha az mezun veren daha kolay iş bulabileceğin bölümlere yönelmen yararına olur ;)

İlk hedefim iktisat idi ama sonradan siyaset bilimi ve u.i. Düşünmeye başladım. Hala ikidi arasında gidip geliyorum.
    Küçüklükten beri hayalim hep siyasetçi olmaktı

• quote:

quote:

Uluslararası İlişkiler bitirmiş bir kişi olarak sana verebileceğim öneri kesinlikle zevkli bir bölüm ama uzak dur geleceğin için..iibf de okuyabileceğin en iyi bölümler iktisat (zordur ama bişeyler öğrenirsin) ve işletme (kolaydır yata yata geçersin ki buda üniversitesine göre değişir)..kaldı ki ülkede iibf mezunundan geçilmiyor bence daha az mezun veren daha kolay iş bulabileceğin bölümlere yönelmen yararına olur ;)

İlk hedefim iktisat idi ama sonradan siyaset bilimi ve u.i. Düşünmeye başladım. Hala ikidi arasında gidip geliyorum.

Burası Türkiye siyasetçi olmak için bu bölümü bitirmeye değil paranın olmasına ihtiyacın olacak..Eğer ikisi arasında kaldı isen tavsiyem iktisat olacaktır çünkü mezun olduktan sonra hazırlanacağın uzmanlık müfettişlik vs. sınavlarında daha hakim olursun olaya..@

• quote:

quote:

quote:

Burası Türkiye siyasetçi olmak için bu bölümü bitirmeye değil paranın olmasına ihtiyacın olacak..Eğer ikisi arasında kaldı isen tavsiyem iktisat olacaktır çünkü mezun olduktan sonra hazırlanacağın uzmanlık müfettişlik vs. sınavlarında daha hakim olursun olaya..@

Teşekkürler öneri için.

• Rica ederim
  • Hacettepe İktisat fena değildir mesela
  • eğer ist üni s.bil ulus ilişk seçersen bi iktisatçı kadar iktisat + muhasebe öğrenirsin iktisat fak da zaten bölüm ilk 2 sene iktisat son 2 sene ise sözel ağırlıklı öğretim görüosun ama ist ünide üni ortamı denen bi durum yok onu da dikkate al sade kapı+olursa etiketi var başka da bi şey yok 4 yıl bu bölümde okumuş biri olarak söylüorum kardeşim :)
  • quote:

eğer ist üni s.bil ulus ilişk seçersen bi iktisatçı kadar iktisat + muhasebe öğrenirsin iktisat fak da zaten bölüm ilk 2 sene iktisat son 2 sene ise sözel ağırlıklı öğretim görüosun ama ist ünide üni ortamı denen bi durum yok onu da dikkate al sade kapı+olursa etiketi var başka da bi şey yok 4 yıl bu bölümde okumuş biri olarak söylüorum kardeşim :)

Teşekkürler bilgi için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.