Şimdi Ara

HEDEFI YUKSEK MEZUN MF'LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar neler yaptiniz simdiye kadar planiniz programiniz nedir gelin konusalim paylasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Palme paragraf aldım fem k.ö.liye başladık sonra deneme abanırım heralde

• 3-4-5 mat ygs kitabindan ilerliyorum ayrıca Coğrafya paragraf ve ygs kimya çözüyorum fiziğe de arada bakıyorum bunlar bitince ki Eylül'ün sonuna kadar bitiyor bölüm denemeleri ve normal denemelerle devam edeceğim ve bu tarihten sonra da Lys konu calismaya devam

• Aralığa kadar lys çalışacağım. Aralikta ygs ye başlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversite bırakıp geldim. hedef ODTÜ elektronik-makina-bilgisayar-havacılık uzay. artık hangisi tutarsa. son 1 aydır günde 10 saat çalışıyorum. ygs konularında eksiğim yok ama netlerim henüz 100-115 seviyesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 29 Ağustos 2015; 18:08:46 >
  • 2 Haftadır yogun calısıyorum fizikte optik 10 11 karaağaçları bitirdim. Türkçe ales kpss paragrafları çözdüm 20 25 test. Problemleri Fem KOSB den bir geçtim. Biyoloji ilk 3 konuyu calıstım soru çözdüm. Türkçe sözcük türleri hallettim. Geometri Birey B üçgen açı kenar ortay acıortay calıstım. Genel olarak bu yazmadıgım seyler var hatırlayamadım.
  • kitap önerisi alınır arkadaşlar :)).lys için sadece .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene giriyor musun cidden bilmiyorum ama eksilenmen sacma. Yazdigin sey yapilacak en mantikli sey. Sene basindan ygs'ye baslamak kotu bir fikir.
  • Giriyorum. Lys bakmayanlar çok ağlayacak

• Birak eksilesinler, biz ağlamayalim da...

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Aralığa kadar lys çalışacağım. Aralikta ygs ye başlarım

Yanlış hatırlamıyorsam gecen sene ygsen iyiydi zaten lys de düşmüştün. Ygs si kotu olanin boyle yapmasi cok dogru degil

• elllfbill kullanıcısına yanıt
    Ya tabi sifirsa bakacak da atiyorum 100 net yapıyorsa bakması saçma bence. Tabi insan kendine uygun olan şekilde çalışmalı

• Aynen oyle. Ben temmuz ayi turkce bitirdim ondan sonra ocaga kadar ygs acmadim full lys gittim ona ragmen ygs-lys arasinda zorlandim. Biri vardi forumda 20k ygs'yi 3k'ya cekmis. LYS cok onemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.