Şimdi Ara

hedefi yüksek bir üniversite yolunda fem dershanesine mi gitmelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hedefim yüksek inşalllah odtü mimarlık gibi yerler istiyorum bende potansiyel olduğuna da inanıyorum daha önce okulda derecelerim oldu fem dershanesine mi gitmeliyim?orası uygunmudur ?kaynakları nasıldır ne kadar kaynak veriyorlar ortamı nasıldır haftada kaç saat kaç gündür etütleri hariç? not :12.sınıf sayısal bölümüyüm.teşekkürler

• neden cevap yok lütfen ama :(
  • Kesinlikle gidilmelidir. Tekirdağda oturuyorum geçen sene fem deydim ve bu sene kaydolmiyicaktim fem e. Ama annem bana sormadan kaybetmiş ben istemiyordum ama istemeye istemeye başladık ve öbür dershanelerden ne kadar önde olduğumuzu görünce iyi ki kaydolmusum diyorum. Ve eğer iyi bir sınıfta da olursan özel olarak ilgileniyorlar seninle. Karar senin yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha yakın feme uzak ol tavsiyem
  • Fem ayrımcılık yapıyor kim nederse desin bide son olan olaylar iyice karıstırdı ortalıgı.Neden final degil ? finalin geçen sene kendı soru bankasında sordugu 2 soru sadece rakamları degısık olarak ygs 2013 de cıktı :)

resmi atabilirim inanmassan
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Allaha yakın feme uzak ol tavsiyem

Kardeşim siyasi düşüncelerinden dolayi yanlış yönlendirme. Ben de hiç sevmiyorum goruslerini hatta nefret ediyorum fetodan ama en iyi eğitimi veriyorlar valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Fem ayrımcılık yapıyor kim nederse desin bide son olan olaylar iyice karıstırdı ortalıgı.Neden final degil ? finalin geçen sene kendı soru bankasında sordugu 2 soru sadece rakamları degısık olarak ygs 2013 de cıktı :)

Zahmet olmazsa atar mısın çok merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platen

quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Fem ayrımcılık yapıyor kim nederse desin bide son olan olaylar iyice karıstırdı ortalıgı.Neden final degil ? finalin geçen sene kendı soru bankasında sordugu 2 soru sadece rakamları degısık olarak ygs 2013 de cıktı :)

Zahmet olmazsa atar mısın çok merak ettim

Buyur
     hedefi yüksek bir üniversite yolunda fem dershanesine  mi gitmelidir hedefi yüksek bir üniversite yolunda fem dershanesine  mi gitmelidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.