Şimdi Ara

Hedefi 5k Olanlar için whatsapp grubuna kız/erkek mfci araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız erkek diye özellikle belirttiğin için gelmeyeceğim. Sen böyle deyince bir kötü hissettim. Pazardan kavun karpuz mu seçiyorsun? Açıkcası seninle beraber ilk beş bin de olmak bile istemem. Uzağa git lütfen. Benden en uzağa..

Arada böyle içimi dökerim. Alınmaca yok. İğrenç görünüyor başlık. Bence daha düzgünce yapabilirsin bu işi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    Neden kardesim ? Forumda bir sürü öküz var kızlar napsin insan degil mi ? Bu yüzden böyle bu ülke. Yaziklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Kız erkek diye özellikle belirttiğin için gelmeyeceğim. Sen böyle deyince bir kötü hissettim. Pazardan kavun karpuz mu seçiyorsun? Açıkcası seninle beraber ilk beş bin de olmak bile istemem. Uzağa git lütfen. Benden en uzağa..

Arada böyle içimi dökerim. Alınmaca yok. İğrenç görünüyor başlık. Bence daha düzgünce yapabilirsin bu işi.

ben de başlığı eleştiricektim değğğğğmez deyip geçmiştim üşenmediğin için tşk
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Köyden iniyosunuz bulmuşsunuz bir internet cahil ve anlayişsız büyütülmüş insanciklar toplulugu olmaktan ne zaman utanacaksiniz ?

• Bu kadar yüklenmenin anlamı yok, dikkat çekiyor olabilir ama yanlış bi yanı yok.

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu insanların içi kara. Kaostan zevk aliyorlar. Ne zaman modern bir toplum olacağız bilmiyorum. Vaziyet çok üzücü malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Kız erkek diye özellikle belirttiğin için gelmeyeceğim. Sen böyle deyince bir kötü hissettim. Pazardan kavun karpuz mu seçiyorsun? Açıkcası seninle beraber ilk beş bin de olmak bile istemem. Uzağa git lütfen. Benden en uzağa..

Lan salak salak adama yuklenmeyin hicbir sey yok o baslikta senin ilk 5k ya girmen mucize olur bu kafayla gelmissin burda sacma sapan konusuyosun en gicik oldugum tiplersiniz olum azalarak bitin !

• Başlıkta ne varki bir şey anlayamadım :(( Ama biraz iş ilanı gibi olmuş :D :D

• Rica ediyorum biri ben dahil yorum atan herkesi banlasın. Depresyonda olmayan tek kişi yok burada.
    Ne bu la? Azcık nefes alın. Yaşayın. Gömülmeyin telefonların, bilgisayarların içine.
    İyi niyetimiz kararmış bizim hacii.
    Bu şehirde de hava güzelse her yerde güzeldir.
    Çıkıyom ben. Yemeyin birbirinizi.
    Çav.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız varsa gelirim yoksa işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 1 Nisan 2016; 17:41:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.