Şimdi Ara

hedef ilk 5 bin tavsiyelerinize açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ygs netlerim şu anda ortalama şöyle :

türkçe 35-40 arası
    sosyal 30-40 arası
    matematik 35-40 arası
    fen 32-40 arası

bu yıl minimum 128 (özdebir), maksimum 150 net yaptım. mezunum evde çalışıyorum ve dershaneye gitmiyorum. evdeki denemeler genel olarak 140'ın 3-5 net yukarısı veya aşağısı şeklinde geliyor. geçen sene 15 bin mf3 ile mezuna kaldım. şu zamana kadar evde 40'a yakın deneme çözdüm sene başından beri. hedefim mf3'te ilk 5 bin içinde olmak. okul 51.5 puan verecek. oluru var mı hedefimin ?

genel olarak bi durum değerlendirmesi yapıp, bu saatten sonra ygs için neler yapmam gerektiği konusunda tavsiye verirseniz sevinirim.

herkese iyi çalışmalar.

bu arada diploma notum 51.5 değil, diploma notum 86. 86 ortalamanın getirisi 51.5 puan olacak bana. soran arkadaşlar olmuş o yüzden editlemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir misin nesin defol -- 7 Ocak 2015; 18:57:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk 1k yolu acik kardesim hiz kesme tam gaz devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isom52197

ilk 1k yolu acik kardesim hiz kesme tam gaz devam...

çok teşekkür ederim kardeşim fazlasında gözüm yok aslında ama gelirse de fena olmaz yani =)

• Kardeşim inşallah hedefinin çok çok üstünde bir puan tutturursun.hiç gaz kesme netlerin çok iyi böyle devam et
  • Hedef ne dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

Kardeşim inşallah hedefinin çok çok üstünde bir puan tutturursun.hiç gaz kesme netlerin çok iyi böyle devam et

çok teşekkür ederim dostum, sonuçlar hak edenin gönlüne göre olsun inşallah.

• İlk defa yüksek yapan biri inandırıcı geldi, bana kalsa ygsde 3k da olacaksın gibi geldi. Nedense öyle hissettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 İlk Bin için Tavsiyeler?
    7 yıl önce açıldı
    İLK 70 BİN İÇİN NETLER?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin bize tavsiye vermen lazim 130 barajini gecmek icin bu zamandan sonra napalim . deneme mi soru bankasimi konu anlatim mi cikmis sorular mi ? turkceyi katlettim baya

• Aynen senin bize tavsiye vermen lazim reis
    Bu arada bi aksilik olmazsa 5k rahat girersin gibi yukselt hedefini

• 1 k olsan 5 k mı oluyo okul notuyla?
    Edit: 52,5 ortalaman var sandım
    Edit2:5k olursun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fapo42 -- 7 Ocak 2015; 18:05:16 >
  • Max 40 yapiyorsan trk birincisi bile olursun. Ama hersey gonluunce. Olsun. Heyecan olmasinda

• bence 8 k olacak sene sonu editleyin
  • Aynı şekil gidiyoruz ben mezun değilim ama. Hedef de aynı :)

• 9 binlerde olursun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

İlk defa yüksek yapan biri inandırıcı geldi, bana kalsa ygsde 3k da olacaksın gibi geldi. Nedense öyle hissettim

umarım hisleriniz sizi yanıltmaz hocam teşekkür ederim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

Senin bize tavsiye vermen lazim 130 barajini gecmek icin bu zamandan sonra napalim . deneme mi soru bankasimi konu anlatim mi cikmis sorular mi ? turkceyi katlettim baya

bana sorarsanız 130'un üstüne çıkmak için bu saatten sonra varsa konu eksiğiniz onları kapatın ( sayısalcıysanız sosyal, eşit ağırlıkçı iseniz fen dahil olma üzere ). konu eksiğini tam anlamıyla kapattıktan sonra bol bol deneme çözüp yanlışların üstüne gitmek faydalı olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

Max 40 yapiyorsan trk birincisi bile olursun. Ama hersey gonluunce. Olsun. Heyecan olmasinda

ayrı ayrı denemelerde 40 yaptığım oldu her branşı ama sürekli olmuyor tabi. ygs'de denk gelir mi 40'ar net bilemiyorum çok zor =)

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

bence 8 k olacak sene sonu editleyin

ygs'den sonra sonucumu paylaşmaya çalışırım.

teşekkür ederim fikriniz için, umarım ilk 5 binin aşağısına düşmem.

• hergün 1 deneme çözersen yeterli fakat senin ihtiyacın kalmamış inşallah full çekersin ygs de :) mat 1 den 20 net için hangi konuları tavsiye edersin kolay olarak bana ? mat geo olarak ? obeb okek haricinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

hergün 1 deneme çözersen yeterli fakat senin ihtiyacın kalmamış inşallah full çekersin ygs de :) mat 1 den 20 net için hangi konuları tavsiye edersin kolay olarak bana ? mat geo olarak ? obeb okek haricinde :)

Ygs de full çekmek için şu an bir sınavda bile yanlışının olmaması lazım ki zaten ygs yi geçen sene full yapan olmadı 1. 6y tı sanırım çok umutlusunuz çookkk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.