Ben Hedef'in fiziğini çözüyorum. Soruları bence çok güzel. Elimdeki ÖSS'den kalma kitap. Yalnız cevaplarda bazen sıkıntı oluyor. Bildiğimden şüphe ettiriyor. Yenisini alıp çözen varsa, hatalı cevaplar konusunda bilgi verebilir mi? Soruların %95 civarı aynı zaten, değişmemiş. Eğer yeni basımda sıkıntı yoksa, alabilirim.
kardesim bende piyasadaki tum kitaplar var ben mezunum gecen sene basimi vardi fazla bir hata yok sana birtane oneri maltepe yay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: quancore
kardesim bende piyasadaki tum kitaplar var ben mezunum gecen sene basimi vardi fazla bir hata yok sana birtane oneri maltepe yay
Benimki ÖSS basımı işte. Eski olduğu için biraz sıkıntı olabilir. Yarın en iyisi gidip karşılaştırma yapayım. Soruların çoğu aynı olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
quote:
Benimki ÖSS basımı işte. Eski olduğu için biraz sıkıntı olabilir. Yarın en iyisi gidip karşılaştırma yapayım. Soruların çoğu aynı olması lazım.
barış palme fizikden dahamı iyi hedef?
quote:
Orijinalden alıntı: tolga360
quote:
Orijinalden alıntı: barman
quote:
barış palme fizikden dahamı iyi hedef?
İkisi de gayet iyi. Soru tarzları farklı; ama ÖSYM tarzına Hedef sanki daha yakın gibi geldi.