Şimdi Ara

Hedef Düşük, İstek Çok, Çalışma Yok😧😖

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum, geçen sene hiç çalışmadım ygs5-6 sıralamam 500k idi.
    Bu sene kendime bir iki bölüm hedef belirledim, YGS-6 dan 285K yapmak istiyorum, Tüm derslerden özel ders almaya basladım, Türkçem normal, Sosyalim iyi ama fazla getirisi yok, En çok Matematik etkiliyor ama Matematiğim kötü, aynı zamanda çalışma istegim var ama oturup calisamiyorum, önerileriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oturup çalışmıyorum de suna calisamiyorum değil zorla kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasi kaideye alma hedefi dogu tip

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

arkadasi kaideye alma hedefi dogu tip

Kardeşim kaideye değil 'kale almamak' olmalı kaide kural demektir, kale almamak ise; önem vermemek değerli bulmamak anlamlarına gelir. Böyle biraz ukalaca gibi oldu ama ygsde +1 kazandırır belki.

İmlaya dikkat etmedim hatamı bulmak isteyenlere duyurulur:)

• işten eve geliyorum yorgun argın. matematikten 1 konu halletmeye çalışıyorum testleri ile birlikte. böyle böyle ygs matematiğin çoğu bitti azı kaldı. fen lys bütün derslerde ilk 3-4 konu da bu şekilde bitti. geometri de keza öyle.

işte çalışan, hafta sonları dışında pekte zamanı olmayan dersler konusunda paslanmış 28 yaşındaki adam az da olsa çalışabiliyorsa sizin çalışabiliyor olmanız ve iyi kötü bir derece yapmanız lazım.

boş zamanınızın değerini bilin. iyi kullanın. odanıza geçin. bütün dijital aletleri kapatıp odadan dışarı atın. sandalyeye oturun. kitabı açın ve kendinizi okumaya zorlayın. anlamazsanız bir daha okuyun. yine anlamazsanız açın bir video ders izleyin. o konunun testlerini çözün. çözemediklerinizi forumda sorun öğrenin.

özet: yattıkça yatasın çalıştıkça çalışasın gelir.
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
    gecen sene girdim bn liseye suan uni 1. sinifitm siralamam oypsiz mf3 17K mf4 18K
    Korkma TİTRE !

• bütün derslerden özel ders almaya cidden ihtiyacın mı var? alacaksın güzel konu anlatımlı adam akıllı oturup hiç kalkmadan konuyu çalışıp hemen soruları çözeceksin. yok anlamadım diyorsan farklı konu anlatımlıdan da halledersin. ayrıca lys eşit ağırlıklarda daha önemli çok fazla öne çekebilirsin genelde ygsde 70 binlik kısmı sayısallar aldığı için. oturup türkçe sosyal edebiyat mat çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    Ok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.