Şimdi Ara

Hedef AKDENİZ TIP [Tavsiyeler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , ben bulunduğum ilin en yüksek puanlı 2. lisesinde okuyorum , 11. sınıfa geçtim ve mezuna kalma gibi bir şansım yok çünkü bizden sonraki sene sistem değişiyor , sistemin ilk senesi bilirsinizki herkes mağdur olur bu mağduriyeti yaşamamam için ilk seneden girmem gerekiyor.

9. sınıf temelim orta düzeylerde (%50) cidden yatarak geçtim iki dönemde teşekkür alarak 82,75 ortalama tutturdum , 10. sınıfta babamın bana teşekkürlü öğrenci bakışları aklımın ucundan gitmedi ve 10. sınıfta hergun 1 saat çalışarak iki dönemde taktirle kapattım ortalamam 85,88 geldi.

4 yılın ortalamasını 90+ düşürmek istiyorum , her neyse.

ben temmuzun başlarında YGS Mat Simetri aldım ve 1. kitaba başladım bitti sayılır , ama bu forumda 100 lerce tavsiye okudum ve genelde temel yaparak git demişler ve ben kalan bu 5 hafta içinde 10. sınıfın MF derslerini tek tek tekrar etmek istiyorum , bu doğru bir taktik olur mu ? 11. sınıfta gerçekten derslere öyle böyle değil baya asılacağım.

Akdeniz TIP için nasıl bir taktik yapmalıyım , ne zaman lys ne zaman ygs çalışmalıyım ?

FEM'e yazıldım bu sene , 11. sınıf için FEM nasıldır ?

Teşekkürler.

• UP
  • dershanede ipin ucunu sakın kaçırma yeter
  • Sistem senden sonra değil senin senen de zaten değişmiş olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tavsiyem var 11 de ygs çalışma,11 i adam akıllı öğren. Gerçi büyük ihtimal dinlemeyeceksin,ben de dinlememiştim pişman gibiyim şimdi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs simetri serisini bitir derim ama 11.sınıf sonu yazın bitirmen daha bilinçli olur. Sonra bidaha alıp çözenler var. Hiç temelim yok diyorsan kesinlikle bitir piyasada ondan iyisini bulamazsın. Yazın benim önerim ygs lys matı bitirmen ben çok faydasını gördüm. Sana asıl önerim 11. Sınıfta 11. Sınıf derslerini eksiksiz bitirmen inan 12de 11.sınıf derslerinin suratına bile bakmazsın gerek kalmaz. Ygs kimya biyoloji fizige diğer yaz başla. önerim dershaneyle başlaman.

• taktiği yok bu işin. herkes ayrı dünyadır. birçok yolu deneme yanılma yap. eminim kendine uygun olanı seçeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Sistem senden sonra değil senin senen de zaten değişmiş olucak

Hayir hocam gecen seneki 9. Siniflarda basliyor , mf_tm felan kalkti onlarda , mat geo birlesti felan..

• Evet devam.

• RedewoN25 kullanıcısına yanıt
    hiç sımdıden ygs lys kasma senın yapacagın en ıyı sey ortalamanı yuksek tutup derslerını ogrenıp adam akıllı halettmen ,bunun ıcınde hangı konuyu ogrendıysen pıyasadakı fınal fem kıtaplarını bıtır. ısınısaglama al.
  • Guzel.

• Hocam 84.25 kaca cikmali sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Tek tavsiyem var 11 de ygs çalışma,11 i adam akıllı öğren. Gerçi büyük ihtimal dinlemeyeceksin,ben de dinlememiştim pişman gibiyim şimdi :D

Kesinlikle boyle yap,ben sadece 11.sinif sonu yazin ufaktan baslamistim sonuc mf 3k tm 1k..

• Aynen boyle yapalim hocam.

• herkesin ağzında şu temel zırvalığı bilmediği etmediği insanlara temel temel diyip duruyorlar.
    Kardeşim sen öğrenmişsin 9-10'u. Temelin var. temel diye ortalıkta gezme saf saf, kendi seviyene uygun şeyler yap. hadi rastgele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.