Şimdi Ara

[HEDEF 1K]ALACAĞIM KİTAPLAR SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
14
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul açılınca alacağım kitapların listesini yaptım. Eğer daha iyi bir kitap öneriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

MAt

[HEDEF 1K]ALACAĞIM KİTAPLAR SS'Lİ*var

Çok orjinal soru barındırdığını söylüyorlar.

Geometri

Kimya

Biyoloji

*var

**Bendeki baskı sadece A-B var**

Fizik:

Tarih:

*var

Coğrafya:

*var

*var

*Alttaki S.B ler bitince bu kitaplara başlayacağım.

Edit: Şu anda elimde bulunanlar "*var" olarak işaretli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 8 Eylül 2014; 8:46:46 >

• Listen çok iyi ancak Asel yay. Kimya'yı ben pek beğenmemiştim.

FEM K.A. LYS Matematik (Beyaz) ve Final Biyoloji soru bankası (yeşil) bunları da ekle listene kesinlikle.
  • Tamam Biyoloji a-b yi bırakıp Onu ekliyorum ikinci seceneğim oydu. Asel kimya yerine onun tarzında ne alabilrim?
  • Bakmak yetmiyor Yorum atın. Forum bunun için var.
  • benemder kullanıcısına yanıt
    Palmeyi de al bence. Biyolojiden o kitap yeterli olmaz diye düşünüyorum lys simetri de almalısın. Biyolojide konular ortak o yüzden sadece lys yazdım. Kimyadan da simetriler iyidir.
  • bence kitaplar gayet güzel
    biyolojide palme ve femde alabilirsin
    bence kimya için farklı bir kaynak almana gerek yok palmeler yeterli simetride alabilirsin
  • Final ygs lys biyoloji bildiğin ansiklopedi. Palme daha görsel bu yönden tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu fdf kaynakları nasıl sizce iyimi

• Biyoloji hocasına sordum dün eğer kendini biliyor hissediyorsan palme dedi. biraz daha seçiciymiş
  • Kitaplar sağlam da hiç konu anlatımlı almayacakmısın ?
  • Konu eksiğim Yok. Temelim iyi. O yüzden konu anlatımı gereği duymuyorum. Unutabileceğim küçük ayrıntılar için edam asel delta kültür tarzı kitaplar almayı düşünüyorum. O yüzden Sağlam Tavsiye istiyorum. Ayrıca Biyolojide ikisini birden alamam. (hele üçünü hiç alamam). Palme elimde halihazırda var. Final palmeden daha iyi derseniz onu alabilirim. Bu sefer palmeyi çözemem ama. Çünkü Deneme çözecek zamana ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorum yorumlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 26 Ağustos 2014; 23:01:24 >
  • Palme fizik tek başına zor kitaptır konuları ilk öğrendiğinde çözmen için final 2014 basım fizik sb öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benemder kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı sınıfa geçtiniz ?
  • 12 ye geçtim. Palme'nin zor olması daha iyi. Ben Bu kitapları konuları öğrenmek için almıyorum zaten. Tavsiyeler için Teşekkür ederim. Acaba Kimya Asel yerine önerebilceğiniz bir şey var mı?
  • Fem konu özetli vs. karekök YGS soru bankası kim alır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

12 ye geçtim. Palme'nin zor olması daha iyi. Ben Bu kitapları konuları öğrenmek için almıyorum zaten. Tavsiyeler için Teşekkür ederim. Acaba Kimya Asel yerine önerebilceğiniz bir şey var mı?

Kimya için hem ygs hem lys simetriler çok iyidir. Netleriniz nasıl hocam.

• Supernova13 S kullanıcısına yanıt
    Simetrileri duydum ama ben konuyu zaten biliyorum. k.a. ihtiyacım yok benim aradığım böyle bazı noktaları hatırlamak. Misal dekantasyon neydi, Arap sabunu hangisiydi, Çamaşır sodasının formülü neydi, e yakalama radyoaktivitesi doğal mıydı yapay mıydı vs vs. bunlara kısa kısa bakmak. O yüzden kalın kalın simetrilere gerek olduğunu düşünmüyorum. Netlerim gayet iyi .
  • kimya ygs güvender konu anlatımlı al , matematikte ise ygs karekök kesinlikle tavsiyem. konuları biliyosan hiç simetriyle falan uğraşma
  • bide ygs-lys edam kimya çok iyi, fizik1-2 de iş görüyor güzel hazırlanmış ama biyolojisini beğenmedim
  • Güvender çok kalın ayrıntılı değilmi? Birde lys'si var işin. Dediğim gibi edam asel tarzı bir kitap arıyorum. Ygs Karekök ü düşüneceğim. Bu arada Lys Matematik de Birey B ile Fen Bilimleri Seçeneklere Eklendi . Bunlar hakkında Bir tavsiyeniz var mı?

Edit: Şimdi gördüm son mesajını. Edam'ın Biyolojisini ben de inceledim yetersiz gerçekten. Edam Kimya'ya bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 27 Ağustos 2014; 1:27:47 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.