Şimdi Ara

Hecarim Güncellemesi ile Oyuna Eklenecek Yeni Özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riot Games, League of Legends'ı en iyi oyunlardan birisi yapmak istediklerini dile getirerek, Hecarim güncellemesi ile birlikte oyunda gerçekleşecek değişiklikleri açıkladı. Değişikliklerde oyuna eklenecek bir takım yeni özellikler yer alıyor ve oyunda yer alan birçok özellik geliştiriliyor. Mastery sayfaları, botlar, yazı stilleri başlıca gerçekleşecek olan değişiklikler. Şimdi bu değişiklikleri biraz daha detaylandıralım.

Geliştirilmiş Kayan Yazı Özelliği

Hecarim güncellemesi ile yazılar daha canlı, renkli, daha okunaklı bir hale geliyor. Hasar, sağlık yenileme, alan kontrolü efektleri ve altın kazanımı ile ilgili yazılar değiştiriliyor. Değişikliğe göre; fiziksel hasarlar kırmızı, büyü hasarları mor, saf hasarlar beyaz, sağlık yenileme yeşil yazıyla gösterilecek. Elbette, renk körü olan oyuncular için de renkler güncellenmiş durumda. Ek olarak, oyun esnasında farklı değerlere ait yazılar artık ekranın farklı farklı alanlarında gözükecekler. Böylece ne kadar hasar aldığınızı daha rahat görebileceksiniz.

Eğer, yazılar ile ilgili bu yeni özelliği beğenmezseniz, oyun ayarlarından "Interface" kısmına girerek yazı özelliğini şimdiki haline döndürebilirsiniz. Yeni özelliğin örneklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mastery Sayfaları Artık Sunucularında Saklanacak

Heracim güncellemesiyle Mastery sayfalarının sunucularda saklanabilmesi sağlanacak. Böylece farklı noktalardan oyunu oynamak zorunda olan oyuncular her seferinde Mastery ayarı yapmaktan kurtulmuş olacaklar.

Eğer her zaman aynı bilgisayardan oyunu oynuyorsanız, mastery ayarlarınızın sunucularda saklanabilmesi için sadece bir kez uyarı alacaksınız. Yapmanız gereken tek şey çıkan uyarıya "OK" (tamam) demeniz. Bu seçeneği iptal ederseniz Mastery sayfalarınızın sıfırlanacak. Ancak onları yeniden oluşturarak daha sonra sunucuya kayıt edebileceksiniz.

Eğer zaman zaman farklı bilgisayarlardan oyunu oynuyorsanız, oyuna her girişinizde bu uyarıyı alacaksınız. Hangi bilgisayarda mastery ayarlarınızı kullanmak istiyorsanız o bilgisayarda bunu onaylayabilirsiniz.

Arayüz Güncellemeleri

Hecarim güncellemesi ile toplam üç adet arayüz değişikliği oyuna ekleniyor.

İlk arayüz değişikliği sol alt köşede yer alan ve şampiyonun mevcut değerlerini gösteren kısımda gerçekleştiriliyor. Bundan böyle bu kısımda; "Attack Damage, Ability Power, Attack Speed, Movement Speed, Armor, Magic Resist" değerlerini yenilenen daha okunaklı yazı fontuyla göreceğiz.

Ek olarak, yeni eklenen özellik ile şampiyonun tecrübe puanı (experience) kafasının üstünde yer alacak. Böylece oyun içinde ilerlemenizi ve kazandığınız tecrübe puanını daha dikkatli bir biçimde kontrol edebileceksiniz.

Son olarak, sağlığınız, mananız veya enerjiniz tam değilse; sağlık ve mana/enerji yenileme oranınız ekranın alt kısmında yer alan sağlık, mana ve enerji kutucuklarının içerisinde gösterilecek. Yenileme efektleri iksirler ve yeteneklerde de belirgin bir şekilde gösterilecek.

Bot Güncellemeleri

Hecarim güncellemesinde, bilgisayarın kontrol ettiği şampiyonlara karşı oyun oynamayı sevenler içinde güncellemeler yer alıyor. Sion bot seçimlerine ekleniyor. Botlar artık tüm item'larını tamamladıkları zaman Elixir satın alarak güçlenmeye devam edecekler. Ayrıca artık custom (özel) oyunlarda Dominion haritasına bot ekleyebileceksiniz.

Tüm bunların dışında elbette bu güncellemede de yeni skin'ler eklenecek ve bazı şampiyonların buff'lanacak ve bazı şampiyonlar nerf'lenecek.

Kaynak: Hecarim Güncellemesi ile Oyuna Eklenecek Yeni Özeliikler | Efsanelerligi.com

NOT: Lütfen yazıyı kullanırken kaynak gösteriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 7 Nisan 2012; 2:04:09 >

• Arayuz icin ornek

Not: Ben daha yaziyi okuyordum. Sen cevirmisin bile. Genclere yetisemiyorum artik :(
  • Güzel çeviri eline sağlık
  • Masterylerin sunucuda saklanması güzel ama sunucuları bir nebze yoracaktır. Son bir kaç girişte login queue gördüm 5-6 saniye de olsa. İnşallah login queueler geri gelmez.

Damage renklerininin de ayrılması çok güzel olmuş. Hybrid herolarda biraz fazla yazı çıkacak artık.
  • Queue sadece west de var. NA ve East de hic karsilasmadim. Arada West hesabima girince goruyorum 5-10 saniyenin ustune cikmiyorlar simdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Queue sadece west de var. NA ve East de hic karsilasmadim. Arada West hesabima girince goruyorum 5-10 saniyenin ustune cikmiyorlar simdilik.

Ara sıra Eastte de 5 6 saniye beklediğim oldu. Umarım geçen yaz gibi olmaz 45 dakikalar 1 saatler 2 saatler...
  • oyun iyiye gidiyo iyiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mastery beklenen bir şeydi. Bizi dinlemeleri çok iyi.
  • Bende de 5-6 sn oldu ama insan tırsıyor işte 1 saat beklediğimiz günleri hatırlatıyor.
  • bufflanmak ve nerf ne anlama geliyor beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrginaLsTR

bufflanmak ve nerf ne anlama geliyor beyler ?

nerf guclendirmek buff zayiflatmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

Orijinalden alıntı: OrginaLsTR

bufflanmak ve nerf ne anlama geliyor beyler ?

nerf guclendirmek buff zayiflatmak

tam tersi :)
  • Hangi champlar bufflanıcak ya da nerflenicek bilgi verdiler mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChosenNOVA

Hangi champlar bufflanıcak ya da nerflenicek bilgi verdiler mi peki?

benim bildiğim kayle ve teemo bufflanıcak.. Bu arada Buff zayıflatmak değil güçlendirmek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.