Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Hecarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Henuz hecarimi oynama firsatim olmadi malesef.Aklimda bir kac soru var.
    -Offtank mi oynanilmasi gerek?
    -Main item trinity mi olmali?

• 2 hafya icinde turlu cesidini gordum. Full AD gidende vardi tanky kasanda offtank kasanda. Jungle solotop yada botta kasani da gordum. Hero henuz oturamis bier hero oldugu icin kesin birseyler soylemez zor ama offtank oynamasini bilen birisi icin en saglam build tabiiki offtank yapmaktir

"It's true you cannot kill ideas.Ideas do not die."

THOMAS SANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

2 hafya icinde turlu cesidini gordum. Full AD gidende vardi tanky kasanda offtank kasanda. Jungle solotop yada botta kasani da gordum. Hero henuz oturamis bier hero oldugu icin kesin birseyler soylemez zor ama offtank oynamasini bilen birisi icin en saglam build tabiiki offtank yapmaktir

En son mesaji senin yazdigini gorunce kesin laf atmistir diye dusundum;onceden bi kac baslikta tartismaya girmistik.Aramizda sorun olmadigina sevindim.Ayrica cevabin icin tesekkurler:)
    Bazı kişiler pd de çıkıyor fakat çıkılabilir mi bence çıkılır. Araya sıkışabilir. Hecarim gerçekten güzel hero
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Sin Skin
    14 yıl önce açıldı
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    red baron corki
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degisik ve sIkIcI bi hero bence gonul isterki o attigi fear 3.5sn fln olsun.yani rammus nasi taunt atiyosa 2463576428 saniye.onunda bi abartilacak yani olmaliydi kanimca, en etkili tipi jungle, gangleri fln fena degil
  • jungle oynadım ve yalnız 1 oyun oynadım hecarimle,yalnız build olarak birşey söyleyemeyeceğim,kararsız kalmıştım buildde,teamfightlarda takıma yardımcı olarak oynadım,oyunu kazandık,gittiğim build şöyle idi,
    cloth armor+ward+pot,wriggle,ms3 bot(pasifinden dolayı),trinity,sunfire,frozen heart.bu itemlerle oyunu 4/7/18 gibi bi skorla bitirmiştim.

Zaten ad carry ve support düşmanı olduğundan ve çoğu champdan daha hızlı gittiğinden focus yeme ihtimalimiz yüksek yoksa saf ad bile çıksan iş yapıyor.

Hızlı gidiyor derken dün elemanın teki 947 movement speed'e çıkmıştı (kısa zamanlık) skiller + ghost + itemlerin verdiği % cidden at gibi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.