Şimdi Ara

HEAVY RAIN PS4 REMASTERED | ANA KONU | 1 MART (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
705
Cevap
9
Favori
26.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy Rain+Beyond kutulusu kaç paradan markete girer acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar zaman bekledim beyond ile beraber alacaktım Türkçe çıkmaması çok kötü oldu yazıklar olsun sony ve quantic dream........................................
  • Tr Ps çok yetersiz her zaman söyledim. Bir de gerim gerim gerinip kasılmıyorlar mı yok şu oyun Tr çıktı falan diye. Demek ki neymiş sen isteyinde değil. Onlar isteyince Tr çıkıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olsa çok güzel olurdu ama gelmeyecek ne yazıkki. Ama ben yine de aldım beyond ve heavy rain'i. Ps3üm yoktu oynayamamıştım ps4te oynarım artık.

• Rain'i keşke türkçe alt yazı olarak yapsalardı ps3'de oynayamadım ps4'de oynarım artık
  • Bu oyunu Türkçe alt yazı yaptırmaktan aciz Sony Türkiye çalışanlarını tebrik ederim

Bir tercümanlık işi var sadece.

İngilizce textler zaten var.. Sadece aynı textler tercüme edilecek ve database'e en fazla 100 kb daha bir veri eklenecek..

Şu oyunu Türkçe yapmanın maliyeti en fazla 2000 TL'dir

Yazıklar olsun size

• Hayallerim yıkıldı. Okadar emindim ki tr altyazı olacağına. Uncharted üçlemesinin hepsinin dublajıyla uğraşacağına tümüne altyazı koysaydın da H.R oyunuda altyazı olsaydı.neden koymadıklarını açıklasınlar bari.güvenim sarsıldı Sony e.

• Sony türkiye kadar boş boğaz beceriksiz bir kurum yok oyunlara 200 tl fiyat çekmeyi biliyorlar ama iş icraate gelince hiçbiri yok ortada pişkin herifler
  • Ps3te bitirdim beyonddan çok daha kaliteli ve konusu da çok güzel, Tr altyazılı çıksaydı ben de alırdım ps4'e ama şu an için gerek yok, ama ilk defa oynayacaklar kesinlikle üzülmesin çok kolay ve anlaşılabilir bir hikayesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Şubat 2016; 17:26:01 >
  • Bu oyun ne zamana kadar 29,90 olacak bilgisi olan varmı ?
  • Arkadaşlar selam 2 si bir pakette kutulu olarak da satılmayacak mı ?
  • Arkadaşlar kesin açıklandı mı rain türkçe olmadığı bilgisi olan var mı?
  • Ben de diyorum niye 30tl hiç Tr psn'de bu kadar ucuza oyun olur mu? Nedeni belliymiş Türkçe altyazı yok.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Kutulu çıkar herhal de 65 gb indir indir bitmez 3 mb hız ile malum akk sıkıntısı tüm hızıyla devam ediyor.
  • Hardwire Rivals Türkçe çıkıyor ama Heavy Rain ve Everbody Gone The Rapture gibi hikaye tabanlı oyunlar çevirilmiyor . Bu kararları ne içipte veriyorlar anlamak imkansız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieAnotherDayz

Arkadaşlar kesin açıklandı mı rain türkçe olmadığı bilgisi olan var mı?

Feysbuk tan mesaj attım Playstation Türkiye ye. Heavy Rain de altyazı olmadığını yineledi maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makara555 kullanıcısına yanıt
    Yapcak bişey yok sony yine de candır arada sırada türkçe oyunlar çıkarıp bizleri sevindiriyor.

• Neyseki Uncharted 4 'de böyle bir saçmalık yapmadılar bunada şükür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 25 Şubat 2016; 20:18:41 >
  • bu ikisinin kutulusu ne zamn ya dr da felan hiç ön sipariş yok
  • Heavy rain tr altyazili mi cikacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.