Şimdi Ara

Armor vs Garment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir aydır araitırma yapıyorum str chara armor olur diyen var garment olur diyende war ikiside olur asıl kafam surda karıstı

str garment str armoru pvpde yeniyo

armor giyen nuker str chara buyuk direniş gosteriyo

bazı kişilerin fikirleri
    çokda kafa karıstırıcı ve mantıksız

hiç bir buff basılmadan silahlar aynı zırhlar 8 degress armor ve garment npc malı bu şartlarda armor giyenmi yener garmentmi şindi armor cok daha mantıklı nede olsa psh defence ama garment diyende çıktı armor diyende

armor giyen str pvpde strlere karsı awantaj yakalarmı bide reinforce war bu reinforce atackı nekadar pozitif tutar ne kadar etkilidir

herkezin objektif fikrini bekliyorum

konu gereksizse ve sıktıysa şindiden ozur

ekleme :as 5767 abi zırhlar baya etkiliyo charını bi yorum bekliyorum bizde oyunu biliyoruz ama 1000 bilsende 1 bilene danıs size 1 biliyosunuz demiyom atasozu işte .Sizin fikirleriniz suan benim gozumde altın degerinde fikir bekliyorum

ekleme: yazdıklarıma cvp bekliyorum pvp mevzusu reinforce filan ustte yazıyo bunu genel olarak fikrinizi katarak açıklarsanı iyi olabilir kısaca herkez yazdıklarımla ilgili fikirlerini soylesin herkezin fikrini
    onemsicem

bunu:blade char olarak dusunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 2 Ekim 2006; 20:18:38 >

• walla ben okçu str yim ... garment giyiniyorum ... aslında bir aralar bu forumda yapılan bır açıklamada str armor demişlerdi.... ama sen kafana göre takıl ... pekde önemli deil...istediğini giy
  • bence her str char ıcın 64ten sonra garment daha mantıklı zaten canın oldukca fazla hp si olucaktır hem garment gıydıgınde %20 movingspeed + %20de mana harcaman azalcaktır ama ılla ben phi defansta ıstıyorum dıyosan protector set daha mantıklı ben suan 53 str charda garment 66 int charda armor gıyıyorum suan ıcın bı problemım yok ama 2 sı ıcınde salam bırer protector set ayarlamıyı dusunuyorum.
  • ya bu buff lar neler knighttaki gibimi 27 lvl oldum öğrenemedim

INT=====>ARMOR...mag atak fazladır we mag defans fazla olur,garment a gerek yok

• bunları bizde biliyoz farkındamısınız pvpde strye karsı armormu garmentmi armor cok daha mantıklı ama garment diyenler kafamı karıstırdı blade charım armorda giysem nukeri halt ederim sorun str char str katili olmak istiyom

armor str chara karsı koymak için en ideali dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 2 Ekim 2006; 20:46:22 >
    Nick : ToxiCity
    Server : Venice
    lvl : 70 (Full Int)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior ve dex
    20 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    18 yıl önce açıldı
    Full str Bow/fire+?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce sorunu tam olarak anlatamamışsın.

Bu oyunda ister full int ol ister full str ister hybrid.kasanda herzaman leveline uygun armor garment ve protector set olmalıdır.çünkü üçünede ihtiyaç var.söyle bir örnek vereyim.

diyelim level 67 sin ve mole questini aldın.moleler str dir.fiziksel vurur.orada armor giymelisin.69 a kadar 5 mole questini bitirdin diyelim 69 oldun.sıra nachal questine geldi.nachallar magic atack dır.hemen garment seti çekersin üstüne.yada 66 sın soldier kesiyorsun protector öneririm.kasarken giyeceğin kıyafet kestiğin moba göre değişir.

gelelim pvp ye

full intsin başka bir full intle pvpdesin.tabiki garment.
    full intsin başka bir fuul stryle pvpdesin tabiki armor.

yada

full strsin bir nukerla kapışıyorsun tabiki garment.

bunun gibi birçok örnek verilebilir.hangi charın ne kıyafet giyeceği oyunun gidişatına göre değişir.full int illa şunu giyer full str illa şunu giyer diye birşey yoktur.

• ben bin bir kılıga giremem belli şeklim wardır o şekli gotururum o şekilde çidden sıkıcı oluyo

ben zırhları kullan at diilde karakteristik olarak dusunuyorum bi cok armor set insanın baya şevkini kırar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 2 Ekim 2006; 20:50:15 >
    Server : Venice
    lvl : 70 (Full Int)
  • GARMENT FULL STR GLAVIER IM, SIMDIE KADAR BIKAC BERSERKER WAKASI DISINDA YENILMEDIM, OZELLIKLE ARMORLARA TEK CEKMISLIIM WARDIR... BIRDE BICOK ARKADASIM(HATTA HEPSI) PROTECTOR, HEPSIDE AYNI LVL DA(BNDE) HEPSINI BITEK BN YATIRDIM, TAVSIEM: FULL STR-GARMENT
  • str charlar garment giyer cunki mag defansları azdır ve garment mag defans fazla verir ama fiziksel vuran yaratıklarda kastığınız zaman armorda giyebilirsiniz ama pvp de kesinlikle garment

int charlarda armor giyer veya prot ama armor vuruşu daha çok arttırıyo bildiğim kadarıyla onlarda mag def fazladır fiziksel azdır o boşluğu kapatırlar pvp de savaştığı kesinlikle armor ama mag vuran yaratıklarda gesinlikle garment giyerlerse daha faydalı olacaktır..
    ben fiziksel damge vuran canavarlarda kastığım için lvl 39 um armor giyim bi bakim dedim
    giydim armoru gittim garmentle arasında fazla 1 fark olmadı 20 damage fln düşürdü
    nese olsun fln dedim he bu arada daha yavaş koşmaya başladı onada tmm dedim
    sonra 1 giant çıktı başladım dalmaya zaten full str olduğum için mana 1300-1400 civarı
    benim auto maan potu %60da ve small pot kullanıyorum gayet de iyi yetiyor
    bu armoru giyince sürekli üstte no mp yazısı çıkmaya başladı
    bu sefer skili kullanmak için yeterli mp olmuyo ve dolmasını bekliyorsun
    ki buda zaman kaybı demek ve pvp lerde çok kötü olur o yuzden herkese şunu söledim
    full str nin armor giymesi oyunda yapılabilecek en buyuk salaklıklardan biri
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...

• Öncelikle şunu belirtelim ki konu pwp ise;
    Full int karşı direk pwp de germant giyersin.
    Full Str karşı str giyersin.
    Normal Mob'larda kastığın zaman ise str isen germant giymen tercihimdir.
    Phy defans otomatik olarak yüksek oluyor, Germant ile mag. defans'ınıda otomatik olarak yükseltmiş oluyorsun ki en önemlisi sana mana konusunda %20 gibi az harcama avantajıda sağlıyor.
  • 20 damage farkı arkadasım nası olur :O alay mı ediyosunuz benne str char armor cok saglam oluyo potu hızı sitir et hıza onem wermiyom blade adam kimden kaçacak 20 damage fark olamaz sadece insan psikoljisinin geregini yapıyosun suanda ustunde garment war we onu koruyosun bende garment giysem bole derdim ole az buz fark edecekse neden acaba armor giyen nukerler garmentten cok daha saglam oluyo arkadasım lindi dicen o nuker farketmez zırh aynı zırh birinde armor birinde garment ve armor saglam oluyo bu armoru tut strye giydir yine str charlarea cok daha saglam olacaktır str char el yakmasıyla hiç bişi komaz tek olarak anca yardımcı yani str mag atack gommez yazmaz mag atackı egale ettinmi ortaya psh def dokulur psh defencesi adam gibi olmayan garment glawienin garment armora yenildigini goruyoz heryerde neden ??? psh defans konusuyo

peki armor giyen glawienin garment giyen bladeyi surundurdugunu biliyomusunuz

ya armor giyen bladenin garment giyen glawieyi top yapıp oynadıgını

reinforceyi fazla takmıyosunuz sanırım

arkadasım yazdımki blade char nukerler biraz zorlucak ama bas ederiz amacım str katili olmak ole char hazırlamalıyımki strler onumde surunmeli

amacım bu ona gore oneri

daha objektif arkadaşlar arıyorum

ekleme: konudan sıkıldım sın sorum armor giyersem pvpde str chara bariz avantajım olurmu armor atackımı nası etkiler bu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 3 Ekim 2006; 0:48:54 >

• Bak arkadasim. SEnin yolun belli. Sen armor giymek istiyosun. Str surundurmek istiyosun. Yani sanki hiiic oyunda yaratik kesmicen, surekli pvp ile lvl atlicam diyosun. Sen armor giy. BAska turlu uyuyamazsin. Yani yukaridada belirrtmisler iste. Mademki manaya para ve spot ayirman onemli degil, mademki kaplumbaga gibi kosman onemli degil sen ARMOR giy.
    Sen oyle yap , he ben nasil yapiyorum dersen phy def. yuksek olan prot aliyorum. Iyi arastirirsan armorla ayni degerde protta bulunur. Hem%10 daha hizli kosarsin, hem %10 daha az mana harcarsin. Hemde buyulerden daha az varara ugrarsin. Bence en iysi yuksek phy. degerli prottur. Hem pvpde hem oyun oynarken kullanirsin. Boylece karakter bocalamasi gecirmezsin. Bi tarzin olur. Yaratilarin cogu phy. zarar veriyor zaten.
    Benim lvl 56 blade arkadasim garmentten prot.a gecti yeni. Kamburlar 1500-1600 vuruken 1200 vurmaya baslamais cavede. Yani gerisi sana kalmis.

• Bende şöyle bir yorum yapayım, LORD_WESTSIDE a katılıyorum, kıyafet konusunda genelde kendisiyle hemfikir sayılırız. Ama thief-hunter savaşı olduğunu düşünün, rakiplerinizin içinde str olanı da var, int olanıda, birisini öldürüp kıyafet değiştirip diğerine saldıramazsınız. O yüzden bence kıyafet olayı genel olarak şu şekilde olmalı, diğer türlü Lord un söylediklerine katılıyorum. En az 2 seti olmalı oyuncunun :

İlk olarak karakterinizi iyice inceleyin, pvp yapın ve pvp lerde eksiklerinizi ortaya çıkarın, örneğin kendi lvlınızda bir intle pvp yapıyorsunuz ve karşınızdaki sizden daha güçlü vuruyorsa, sizin ofansif olarak birşeyler yapmanız lazım, silahlarınız upgrade edebilir, int stone basabilirsiniz. Yada sword shield kullanıyorsanız, speara geçerek olayı kökten çözebilirsiniz.

Spear kullandığınız zamanda shield olmadığı için defansınız azalacak. Burda armor giyilebilir, tabi karakterin çok hantallaşmasını göze alıyorsanız.

Yada cold mastery niz oldukça iyi, pasif skill i ve buff'ı size iyi fiziksel defans sağlıyorsa bu armor un size vereceği defansla aynıdır. Aynı şekilde str ler için fire ın buff ı da size magical defans sağlıyor. Ben armor ve garment arasında hiçbir olumlu fark göremedim. Pure int im ve garment giyiyorum, çünkü armor hem hızımı düşürüyor, hem mana çok gidiyor hemde vuruş gücüm düşüyor. Oyunun bence kıyafet konusundaki kilit noktası reinforce değerleri, Garment in magical vuruşa olan etkisi armor unkinden daha fazla. Keza armor'un fiziksel defansa olan etkisi de aynı şekilde...

Kısaca yapmamız gereken şu, kendi eksiklerimizi tahlil ediyoruz, ve eksiklerimize göre kıyafet ve silahımızı seçiyoruz. Ben spear kullanırken, defansımın oldukça zayıf olduğunu gördüm. Sword-shield setine geçtim, bicheon un pasif skill i ve cold u artırarak kendime fiziksel defans sağladım. Ama koşma hızımdan ve mana tüketiminden fire vermemek içinde hala garment giyiyorum ve halimden memnunum :)

• ya kısaca

str isen garment

int isen armor veya protector

giyeceksin

ama yok fiziksel vuruş yapan yaratıklarda kasıyorum ama str yim diyosan armor tercihimizdir ör: chakji ler fizksel vuruyo bildiğim kadrıyla

ama magical vuruş yapan yaratıklarda kasıyorum ama intim diyosan garment daha faydalı olacaktır ör: scorpionlar veya spider lar magical vurur earth taoist felan

ama pvp lerde kesinlikle str==garment int==armor veya prot giymeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koisimina -- 3 Ekim 2006; 9:35:08 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.