Şimdi Ara

HeaveN lejyonu , Zubaba - Asmodian .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HeaveN lejyonumuz yeni açılan Türk serverında ( Zubaba ) kurulmuştur , hayırlı olsun .

Lejyonumuzla ilgili görüş ve önerilerinizi buradan yapabilir , başvurularınızı isim, yaş, yer, oyun tecrübeniz şeklinde belirtirseniz değerlendirmeye alırız .

Saygılarımla

Perosma

Arkadaşlar lejyon alımlarına devam ediyoruz fakat diğer mesajlarımda da yazdığım gibi bazı classlardan çok sayıda eksiğimiz bulunuyor bunların en başında gelen classlar Cleric Chanter ve SM
    bu classlardan açarak bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa forum üzerinden yada oyun içi Deathangel Headshoot Katalamize Hero nicklerine müracat edebilirler
    iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 15 Ekim 2013; 0:55:48 >
  • item ve mob isimleri değişmese bali 10 tene topal kurt öldür derse metin2 gibi bişey olur tiksinç :D
  • Turkce sunucuyla ilgili duyuru gozumdenmi kacti benim?

Yeni EU-eng sunucu acilma durumu olursa eskilerden bir grup arkadas toplanip baslamayi dusunuyoruz, forumdan eskilerden oyunu bilen, birlikte oynamayi bilen kisiler varsa onlarlada toplanip guzel vakit gecirebiliriz. Yavas yavas organize olmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.0 daki tüm itemler-skiller ve yeni haritalar hepsi bu sitede tarif ediliyor. 65 lvl master craft weaponların gücü beni şaşırttı :)http://aion.mmosite.com/guide/aion_4_0_info_collect.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshpie -- 26 Haziran 2013; 22:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufujk

item ve mob isimleri değişmese bali 10 tene topal kurt öldür derse metin2 gibi bişey olur tiksinç :D

Türkçe sunucuda Türkçe olacak gibi gözüküyor zira sitede bile Templar'a Tapınakçı , sonra Kantor ve Ruhban gibi isimler verilmiş benimde hoşuma gitmedi .

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Turkce sunucuyla ilgili duyuru gozumdenmi kacti benim?

Yeni EU-eng sunucu acilma durumu olursa eskilerden bir grup arkadas toplanip baslamayi dusunuyoruz, forumdan eskilerden oyunu bilen, birlikte oynamayi bilen kisiler varsa onlarlada toplanip guzel vakit gecirebiliriz. Yavas yavas organize olmak lazim.

EU-Eng sunucu açılırmı bilmiyorum ama Türkçe ve bir kaç diğer dil için açılacak ama eylülde galiba , EU-ENG açılırsa bende başlamayı düşünüyorum ağustosa bu başlık altında tartışıp oluşumu başlatabiliriz , en son 3.5 gelmeden yaklaşık 2 sene oyunu oynadım sonra ise sıkılıp karakteri satmıştım gerçi bir kaç karakter oynayıp satmıştım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 26 Haziran 2013; 22:27:06 >
  • 4.0 ile birlikte yeni EU server gelmeyecek.
    Su an nasil almanya fransa icin ayri serverlar varsa eylul ayinda oyuna entegre edilecek diller icin (turkce,ispanyolca,lehce) yeni serverlar da gelecek.

terimlerin ve oyunun turkce olmasi bir anlamda hos, serverda turklerin adini karaya cikaran bircok kendinibilmez ve cocuk takimi oraya gececektir, bu EU'da oynayanlar icin iyi haber :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

4.0 ile birlikte yeni EU server gelmeyecek.
    Su an nasil almanya fransa icin ayri serverlar varsa eylul ayinda oyuna entegre edilecek diller icin (turkce,ispanyolca,lehce) yeni serverlar da gelecek.

terimlerin ve oyunun turkce olmasi bir anlamda hos, serverda turklerin adini karaya cikaran bircok kendinibilmez ve cocuk takimi oraya gececektir, bu EU'da oynayanlar icin iyi haber :)

Sunucuyu Türkiye'ye yerleştirirler mi acaba ping açısından merak ediyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    euroaion elyos kinah
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TR sunucu olsa bile diğer Türkçe MMORPG oyunları gibi küçük bir yaş ortalaması olacağını zannetmiyorum.

Oyun download 30 pack falan derken 40 gb buluyor. çoğunun haberi olmaz bile.

Allah'ım yarın Neverwinter Türkçe oluyor. Aion Türkçe oluyor. Sırada Tera'mı var acaba
  • gameforge işini biliyor zaten metin2 ve diğer oyunlardan Türkçe destek kadrosu hazır , Türkiye'den iyi para kazanırlar hele birde reklam falan verirlerse iyi bir yatırım olmuş olur bence .
  • Oyun ingilizce olduğu için oynayamayan 12-16 yaş grubunda çok Türk vardı...

Keşke Türkçe sunucu ve türkçe oyun gelmese hiç...

Bu kesim oyuna başlayınca metin2 den farkı kalmıyor hiçbir oyunun.

İnşallah gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

Oyun ingilizce olduğu için oynayamayan 12-16 yaş grubunda çok Türk vardı...

İnşallah gelmez.

Arkadaşa katılmamak elde değil , Türk sunucusunda başlarsak eğer eski oyuncular olarak hızlı ilerleriz ve yeni başlayan ergenlerin sinirlerimiz üzerinde yürümesine izin vermiş oluruz , umarım İngilizce bir sunucu açılır , ama şöyle de bir gerçek var oyunu Türkçe yapmaktaki amaç birazda küçük yaş gurubuna hitap etmek ve onların harçlıklarına el atmak bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

Oyun ingilizce olduğu için oynayamayan 12-16 yaş grubunda çok Türk vardı...

İnşallah gelmez.

Arkadaşa katılmamak elde değil , Türk sunucusunda başlarsak eğer eski oyuncular olarak hızlı ilerleriz ve yeni başlayan ergenlerin sinirlerimiz üzerinde yürümesine izin vermiş oluruz , umarım İngilizce bir sunucu açılır , ama şöyle de bir gerçek var oyunu Türkçe yapmaktaki amaç birazda küçük yaş gurubuna hitap etmek ve onların harçlıklarına el atmak bence .

Türk sunucusu açsalar ne olacak ?

Şu anda oyunu oynayan türklerden 1 tanesi bile geçmez.

Orası çocuk parkına döner zaten.

Ama ben şuna da eminim,o metin2 den yetişen nesilin kafası aion a basmayacaktır.

Craft'i dert,itemi dert,stigma buildi dert.Zor yani.
  • Aion her playerin becerebileceği bir oyun değil :) En fazla 1 ay oynarlar sağdan soldan dayağı yediği zaman bırakırlar zaten.En fazla kendini zeki zanneden olursa oda hile programını alır onuda abartınca banı yer :)
  • Bence türkçe olması güzel haber.Çoluk çocuğun oynayamayacağı bir oyun zaten.Gerek boyutu gerekse oyunun her sistemde randıman alamayacağı bir yapıda.
  • Küçük ergenlerin pc si kaldırmaz kaldırsa bile dediğiniz gibi her player ın oynayabileceği bir oyun değil.
  • Hardcore legionlar için iyi birşey. Noob rakip sayısı artıcak. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burack99

Hardcore legionlar için iyi birşey. Noob rakip sayısı artıcak. :D

Free AP olarak gezecekler ortada adamlar ap manyağı olacak :D

Hayır biz zaten ap kasıp ap seti alamıyoruz,bunlar da fazla ap leriyle hava atacak :D
  • Ne olursa olsun hack, kasma vs. Aion gibi bir oyunun Türkçe olması büyük bir gelişme.

Eski dostlarımı ikna edersem belki 4.0 ile oyuna deneme amaçlı bir grup ile döner kafa eserse devam ederiz.
  • Yeniden başlayacak veya bu servera geçecek olan varsa görüşelim, en azından dh olarak bölünmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Yeniden başlayacak veya bu servera geçecek olan varsa görüşelim, en azından dh olarak bölünmeyelim

Yeniden başlayacak arkadaşlar bana mesaj yoluyla skype adresini yollasınlar böylece iletişim halinde oluruz ve bu bir başlangıç olur, ayrıca serverlar açılana kadar eğer yeterli sayıya ulaşırsak bir ventrilo yada teamspeak serverı kiralarız ve serverlar açılınca sürekli olarak oradan iletişimde kalırız , serverlar açılmadan önce kimin ne class oynayacağını elyos mu asmodian mı olacağımızı vs.. konuşuruz değerlendiririz . Bunun haricinde başlayacak arkadaşların isimlerini konu başlığına ekleyeceğim böylece DH'den kimler başlıyor insanlar bilsin .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.