Bildirim
☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ (61. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bence sizin kartın daha gideri var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benim 680'nin de asic %72, bu değer orta seviye mi sayılıyor, yoksa alt seviye mi -
90derece (: -
-
kart voltajı seviyor ben ne yapayım :) -
3350 mi aman tanrım
-
-
En son driver yüklü değil sizde. En son driverı yükleyip bir daha test alırmısınız. -
Skorlar güncellendi.
Arkadaşlar! Konuya ''Onur Listesi'' eklemek istiyorum. Eğer siz de uygun görürseniz 2K'da ( 2K monitörü olmayanlar Nvidia'nın sunduğu ''DSR'' ile 2K yani 2560 X 1440) testlerinizi ekleyin.
AMD kart sahipleri de aynı şekilde skor ekleyebilirler.
Açıklama: Konu içerisinde en üste olacak şekilde 1440p'de en yüksek skoru alan kullanıcılar/ kartlar eklenecek, bu vesile ile kendi kategorisinde en yüksek skoru alan kullanıcılar/ ekran kartları daha belirgin olmuş olacaklar. -
hocam zaten 720 anlamsız 1080p ve 1440p olarak güncelemek lazım konu başlıgını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 27 Mayıs 2015; 20:13:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Supervisor_
hocam zaten 720 anlamsız 1080p ve 1440p olarak güncelemek lazım konu başlıgını
Mevcutlar kalsın bence, 1440p'de kendi kategorisinde en iyi skoru alanlar için en üste "Onur Listesi" adı altında liste yapmak istiyorum. Bu bence oldukça hoş olacak.
dogru söylüyon bi bakıma -
O halde ilk 2K skorunu sizden alalım lütfen
şuan işteyim hocam gece gidince alabilirsem atarım ss leri -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 27 Mayıs 2015; 23:27:18 > -
Hocam merhaba,
Öncelikle konuya göstermiş olduğunuz ilgi ve emek için teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Genelde bu tür konulara belirli bir kesimin ilgi duyduğunu görsekte yinede sizin konuya olan özeniniz sayesinde katılım oranı gün geçtikçe artıyor ve buda aslında benchmark yapmanın malum s.. yarışı olarak adlandırılması yerine aslında düzen bozulmadan ilerlediğinde donanım tutkunlarının tatlı bir rekabet eşliğinde yaptığı bir uğraş olduğunu bizlere bir kez daha göstermiş oluyor.
Bu nedenle sizin konuda olan özverili çalışmanız nedeniyle buna katkı yapmak amaçlı 1440p çözünürlükle ilgili bir takım olası problemlerin olacağını düşündüğüm için bunları konu içerisinde paylaşmak istiyorum.
Hocam bir kaç yerde okuduklarım yorum ve değerlendirmelere göre Native 2K çözünürlükle DSR ile kullanılan 2560x1440p çözünürlük arasında performans farkının oluştuğunu ve DSR altında yapılan sonuçlarda DSR ın native 2K çözünürlüğe göre daha fazla fps düşürdüğü gözlenmiş yani DSR daki 2K ile alınan sonuçlar native 2K ya göre daha düşük çıktığı söyleniyor..Bu nedenle doğal çözünürlüğü 2k olmayan monitörlerde DSR ile yapılacak olan testlerde native 2K çözünürlüklü monitörlerde yapılacak olan testler arasında belirli bir oranda fps farkı olabilir.Buda sonuçların olması gereken değerinden daha düşük çıkmasına yol açabilir.Bu durum hakkında kişisel bir deneyimim olmadığı için açıkcası 1440 p testlerinde sonuçlarda tutarsızlık olacağı düşüncesindeyim.
Kişisel olarak tek gözlemim ise heaven 4.0 testini 2560x1440 da çalıştırdığımda ağır oranda stutter oluştuğunu ve frame time değerlerindeki düzensizlikten yola çıkarak fps değerlerinde olağan değişimlerden farklı olarak sıkça değişimlerin olduğunu söyleyebilirim.
İşin bir diğer boyutuda yine doğal çözünürlüğü 2k olmayan kullanıcıların katılımıyla ilgilidir.Nvidia tarafında DSR ile 2560X1440 P çözünürlüğe çıkılabilme olanağı olsada Amd ekran kartı kullanıcılarının bu çözünürlüğe çıkması için bildiğim kadarıyla Catalyst Control Center üzerinden custom çözünürlük oluşturarak bu çözünürlüğe çıkması gerekiyor.Her monitöründe custom ayarlama ile bu çözünürlüğe çıkabilme kesinliliği olmadığı için bu durumda bazı kullanıcılar paylaşım yapmada sıkıntı yaşayabilirler.
Bu nedenle yine 2K da sonuç eklemek isteyenler opsiyonel olarak ekleyebilirler ama bunun genel bir listeye dönüştürülmesi yukarıdaki durumlar netleştikten sonra karara bağlanırsa konunuzun düzeni açısından daha yararlı olacaktır.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X