Şimdi Ara

Hearts Of İron 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzunca bir süredir Paradox firmasının yaptığı Victoria strateji oyununu oynamaktaydım. Geçenlerde yine aynı firmanın Hearts Of İron 2 isimli oyununu aldım veoynamaya başladım.

Ama itiraf etmeliyimki çok yüksek seviyede ingilizce gerektiriyor. Baya zorlandım ancak en sonunda elimde sözlük oynamaya çalışıyorum..

Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa onlara bir sorum olacak. Bilim ve Teknoloji geliştirme enstitüsünde bende şu anda 2 şirket var. Fakat bazı screenlerden gördüğüm kadarıyla burda 4 veya 5 geliştirme şirketi var. AR-GE şirketlerinin sayısının nasıl artırıldığını bilen bir arkadaşımız varsa çok sevinirim..

Bu arada oyun hakkında ayrıntılı bilgi birikimi olan arkadaşlar varsa hertürlü konuyu yazarlarsa çok sevinirim..

Saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

Arkadaşlar uzunca bir süredir Paradox firmasının yaptığı Victoria strateji oyununu oynamaktaydım. Geçenlerde yine aynı firmanın Hearts Of İron 2 isimli oyununu aldım veoynamaya başladım.

Ama itiraf etmeliyimki çok yüksek seviyede ingilizce gerektiriyor. Baya zorlandım ancak en sonunda elimde sözlük oynamaya çalışıyorum..

Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa onlara bir sorum olacak. Bilim ve Teknoloji geliştirme enstitüsünde bende şu anda 2 şirket var. Fakat bazı screenlerden gördüğüm kadarıyla burda 4 veya 5 geliştirme şirketi var. AR-GE şirketlerinin sayısının nasıl artırıldığını bilen bir arkadaşımız varsa çok sevinirim..

Bu arada oyun hakkında ayrıntılı bilgi birikimi olan arkadaşlar varsa hertürlü konuyu yazarlarsa çok sevinirim..

Saygılarımla..

Oyun oldukca detaylı, Oyunda en önemli faktör endüstiri , fazla şirketlerin ortaya çıkması için oyundaki sisyasi konumun çok önemli bunu kendin ayarlayabileceğim bir hile kodu vardı bunuwww.dlh.net adresinden bulup bakabilirsin , siyasi konumunu ülkene göre sağcı veya solcu yaparak teknolojinin gelişmesini sağlayabiliyorsun o zaman diğer şirketlerde teker teker çıkıyorlar. ama endüstirin iyi değilse yine olmuyor..

• Cevabın için çok teşekkür ediyorum Menalfa..

Siyasi olarak mecburen Türkiye'yi Faşist yapmak durumda kalıyorum. Demokratik düzenide denedim ancak bu seferde savaş açamıyorum. Mecburen bu sebeple Faşist yönetimi tercih ediyorum. Endüstrimi 45/40 yaptım ancak hala 2 şerketle AR-GE yapmak durumunda kalıyorum..

Özellikle doktirinlerde çok geri kalıyorum..

Siyasi seçim ve endüstri konusunda sana ricam olacak ayrıntılı (teknik) bilgi verirsen çok sevineceğim.

Saygılarımla
  • Demekki bu oyunu burda oynamış daş...lı birileri yok..
  • oynamayı denedim, ingilizcem de fena degildir ama gercekten eline sçlük almayı gerektiriyor oyun.. eahdedim ben de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hearts of İron 2 TR yama ?
    12 yıl önce açıldı
    hearts of iron II
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.