Bildirim
Hearthstone Günlüğü (21. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimde rogue en sevdigim sinif ancak bilmiyorum bu blizzard ne istio rogueden suan bence roguenin en buyuk eksikligi board cleari yok ben gecen sezon rank 4 e kadar felan malygos rogue ile geldim ama biraz guzel kart veya degisik mechanic lazim rogueye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rogue alan temizlenmesine ne gerek var yere goblini at prepationu at bitir mantığı var zaten
Goblin preple oyun bitiyoda benmi bilmiyorum suanki metada board clear lazim yada sen soyle blade fury nerfinden sonra ve oil gittikten sonra rogue bu kadar az oynanir olmadimi
quote:
Orijinalden alıntı: hlcalican
Goblin preple oyun bitiyoda benmi bilmiyorum suanki metada board clear lazim yada sen soyle blade fury nerfinden sonra ve oil gittikten sonra rogue bu kadar az oynanir olmadimi
Hocam ben agroda oynuyorum rogue agroyada çok iyi kendi fikrimce düşük manalı spelleri zaten gobline kadar direnmen yeterli zaten agrolarda spellde olmaz pek rank 4e geliyosan yeterlidir zaten rogue şu an bi warrior veya shaman değil ben priest oynuyorum o kadar alan kartı varda noluyor rogue spelleri basıp eziyor
-
-
Karsima malygos mage varken brann bronzebeard+nefarian attigimda gelen 4 spellden 3 tanesi ice block gelmisti adam 2. Ice blocktan sonra concede atti ss almistim bulabilirsem onu da atarim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark4Void
Boş masaya doomsayer atan mage de gördüm.
Oyunun bu zamanlarını özledim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X