settings den accessory settings e gelip manage bluetooth device diyip register bluetooth device a tıklıyoruz ordan register device seçeneğini tıklayıp scan tuşuyla aramaya başlatıyoruz.ps arama yaparken bluetooth üzerindeki dümeye basılı tutuyoruz.jabralarda eşleştirme yapabilmek için bu yöntem kullanılıyor.düğmeye basılı tuttuktan sonra üzereindeki ışık sürekli yanmaya başlıyor.Fakat işlemlerin hepsi bitene kadar basmaya devam ediyoruz eğer herhangi bir sebeple bırakırsak bluetooth açılır ve eşleşme yapılmaz böyle bir durumda bletooth u kapatıp tekrar baştan başlamak gerekiyor.Işık sürekli yandığında ps bluetooth kulaklıpı buluyor ve geçiş anahtarı şifresi istiyor.Fabrikasyon değer olarak 0000 tane sıfır yazıp okeyliyoruz ardından bluetooth isminiz ekranda gözükecek ve artık eşleşme sağlanmış olacak düğmeyi bırakabilirisiniz.Tekrar accessory settings e girdiğimizde audio device settings e tıklayıp mikrofon ses seviyesini ayarlayabilirve input ve output device seçeneğini kullanarak oyun içindeki konuşma seslerinin televizyon hoparlörünüzden veya ses sistemi bağlıysa ordan mı yoksa bluetooth kulaklığınızdan mı gelmesini istiyorsunuz onu ayarlayabilrisiniz.eğer kulaklıktan gelmesini istiyorsanız her iki seçeneği de bluetooth isminizin olduğu kısmı seçin.Hayır ben konuşma seslerinin hoparlörden gelmesini istiyorum diyorsanız input device aynı kalacak output device ise system default device seçeneği tıklayarak yapabilirsiniz.Eğer yardımıc olabildiysem ne mutlu bana iyi günler.
aynen yap yazılanları.
BU ÜRÜNÜ M`Shinoda DOSTUMUN TAVSİYESİ UZERİNE ALDIM YUKARDADA BAYA ACIKLIYICI ANLATTI SAOLSUN ondan alıntıdır.
Saol teknosa veya bimekste bulabilirsem bu ürünü alicam tşkler.
az daha katıp sony alın shopto'dan
quote:
Orijinalden alıntı: brnk
az daha katıp sony alın shopto'dan
Sony official headset diğerlerinden bariz kalitelimi?
sony olmasımı cezbediyor, Evet.
Orjinal olsa ne olur olmasa ne olur, hava civa onlar.
nokia yada samsung un 35-40 ı aşmayan modelleri var ,arkadaşta yukarıda belirtmiş. fazla para harcamayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme