Şimdi Ara

Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 11.18 tl (ücretsiz kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ayın 10'unda 2 tanesini kargo bedava olacak şekilde 14.92'ye almıştım.
  • çöp clearcıyız
  • Clear cool sport bitsin diye bekliyorum ondan sonra doğal sabun kullanmaya başlayacağım zeytinyağlı falan.duş jelini de aynı şekilde bırakıcam güzel doğal sabun tavsiyesi olanlar yazsın beyler bu şampuanlar duj jelleri bitiriyor saçı vücudu yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu açmaya merağınız olduğu kadar. fırsatlarıda takip etseniz daha üzerinden 1 hafta geçmeyen aynı paraya 2 tane alınan fırsatın üstüne aynı ürünün pahalısını fırsat diye açmasanız ne olurdu.
  • Bu şampuan benim saçımı bir garip yaptı. Böyle sac tel tel kaldı, sac kurutma ile kurutunca zaten yapış yapış bır his oluyor.

Ankarada olan varsa iki kutu var, vereyim 15 e :)

• Bu şampuan saç döküyor diye herkes şikayet ediyordu..Nekadar.meraklısı varmış forumda

• kepek engelleyen tek ürün, hep aynı yerden yani direk toptancısından alırdım, onlarda direk firmadan çekiyorlardı malı, orjinali gayet güzel tavsiye ederim.
  • Saç dökülmesine karşı olan mi ?

Doğal zeytinyağlı defne sabununu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 27 Mart 2017; 23:53:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen 2 tanesini 15'e aldık. Böyle rezalet şampuan kullanmadım daha önce sahte olabilir diye düşünüyorum. Hiç köpürmüyor bu şampuan saçımı temizlediğini falan da düşünmüyorum.
  • arkadaşlar sakın bu ürünü almayın hepsiburada 3 etkili ve turuncu renk olmayan 600 ml farklı modelinden gönderiyor

görseldeki ürün depoda stogunda yok arkadaşımada 600 ml olandan göndermişler

iade sürecini başlattım iade ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Mart 2017; 13:47:47 >
  • Şu ürünü uyguna nasıl bulabiliriz acaba niye çok daha pahalı?

http://www.hepsiburada.com/head-shoulders-clinical-strength-sampuan-400-ml-p-SGAYMIS000274018
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.