Şimdi Ara

HDR modunda düşük çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kullandığım cihaz Galaxy C7. Her konuda memnunum ancak -başlıktan da görüleceği üzere- bir garip durum mevcut.
    Cihazın kamerası 16 megapiksel. Normal otomatik modda çözünürlüğü ile ilgili sorunum yok ancak HDR moduna aldığımda cihazı çözünürlük yarı yarıya (8 megapiksel) düşüyor 4:3 formatındayken. 16:9 formatında da 6 megapiksele düşüyor.
    İlk defa Samsung cihazım var ancak bu durum sadece C7'de mi mevcut yoksa her Samsung cihazında var mı merak ettim. Kameramın tam çözünürlük performansını kullanmak istiyorum sonuçta. Bu bir sorun mu, yoksa normal bir durum mu?
    Eğer bu Samsung'un yaptığı bir şeyse 16 megapiksel çözünürlüğünde HDR fotoğraf çekebileceğim bir uygulama mevcut mu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• C7'de kendi kamerası ile HDR fotoğraf çekmez isterseniz evet, fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

C7'de kendi kamerası ile HDR fotoğraf çekmez isterseniz evet, fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor malesef.

Tüm Samsunglarda olan bir durum mu bu yoksa C7'ye özel bir durum mu peki?

Bir de uygulama öneriniz var mı Hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smaug

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

C7'de kendi kamerası ile HDR fotoğraf çekmez isterseniz evet, fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor malesef.

Tüm Samsunglarda olan bir durum mu bu yoksa C7'ye özel bir durum mu peki?

Bir de uygulama öneriniz var mı Hocam?

C7'ye özel bir durum malesef.

Snap Camera HDR'ı deneyebilirsiniz. Play Store'da v8.1.2 sürümü var fakat en güncel sürümü 8.6.0. Küçük bir araştırma ile apk dosyasını bulabilirsiniz 8.6.0 sürümünün

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam, sıkıntım kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözünürlük Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.