Şimdi Ara

Hdp ye stratejik oy vermek lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış düşünüyorsun diyemem. hdp barajı geçemezse akp başkanlığı getirecek çoğunluğa ulaşabilir, yine her dediğini yapacak çoğunluk sağlar. diğer bi sebep kürtler meclise giremediğinden kendini dışlanmış gösterip her gün olay çıkartır, her yeri savaş alanına çevirirler. meclise girmesi ülke adına daha hayırlı olabilir. bana sorarsan ben vermem kendime yediremem fakat mantıklı olan meclise girmeleridir.
  • hdp zaten barajı geçecek yurt dışı oylarıylar
  • Mhp ve chp ye oyu geçen yerel seçim ittifakında vermişsin dir. Değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDP = PKK HDP'ye oy veren vatan hainidir. AKP'nin sesini kesme derdiniz varsa CHP yada MHP'ye hatta SP'Ye oy verin. HDP nedir yaw
  • AKP+HDP=BOP

Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

HDP = PKK HDP'ye oy veren vatan hainidir. AKP'nin sesini kesme derdiniz varsa CHP yada MHP'ye hatta SP'Ye oy verin. HDP nedir yaw

güneydoğuda ilk iki parti akp ile hdp. hdpnin tüm milletvekilleri akp ye geçer baraj altında kalırsa güneydoğuda

hdp ye vermeyeceğim ama yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle şu yazıyı okuyana kadar hdp aklımın kuytu köşelerinden geçmezdi. Ancak akpyi sevmiyorum ve mecliste söz sahibinin kısıtlanmasını istiyorum diyebilirim. Şu yazıda yazılan şeylerin doğruluğu nedir sizede sormak istedim.

Yazının tamamı için:http://m.t24.com.tr/yazarlar/erdem-yoruk/8-maddede-neden-hdpye-stratejik-oy-vermek-lazim,11906

4. Seçim sisteminin matematiksel yapısı, ancak HDP’ye bu kritik konumu sağlamaktadır. CHP’nin oyundaki yüzde yarımlık oy artışı, CHP’nin AKP’den sadece 2-3 vekil almasını sağlamaktadır. HDP’nin oyundaki yüzde yarımlık artış, AKP’nin 50’ye yakın vekil kaybetmesini sağlayacaktır.

Görüşlerinizi bekliyorum, bende sizin gibi hdp ye terörist gözüyle bakan birisiyim açık açık söylemek gerekirse ancak işin içine stratejik olaylar girince ne yapmalı size de sormalı dedim.

ben ve benim 100 binlerce kürt bile hdp oy vermiyorken siz verebilirsiniz. Biz milleti tehdit ederek silahla oy isteyen hdp ye oy vermeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

AKP+HDP=BOP

Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım

maaşın kaç

• quote:

AKP+HDP =BOP

ötesi yalan .bu tür konular açarak insanları burda yönlendirmeye çalışmayın. gidin FACE de yapın SAF insanları kandırın.

Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım

sözcü hürriyet ve onlar gibi yalan haber söyleyen sitelerden kopyala yapıştır kopyala yapıştır.
    Kolay gele

• Hdp barajı geçmesi izin gerekli.

Hdp akp birlesimi olmaz. akp mhp birlesimi daha yüksektir.

2013 senesinde söylenmis sözü atıyor biride başkanlık sistemini desteklemiyorlar akpye karşı selo. Sloganıda seni başkan yaptırmayacagız zaten eğer birlesim olursa itibarı kalmaz diğer seçimlerde çok sayıda oy kaybeder ve canlı yayına çıkamaz. 7-24 canlı yaıynda demirtaş öyle bir sey yapmaz zaten .
  • şimdi HDP saflarınamı katıldın genç ,dahamı çok verdiler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

AKP+HDP =BOP

ötesi yalan .bu tür konular açarak insanları burda yönlendirmeye çalışmayın. gidin FACE de yapın SAF insanları kandırın.

Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım Hdp ye stratejik oy vermek lazım

Sende bu resimlerle aylardir anca kendini kandirirsin

2 satır yorum yapmak yerine yanlışları yazar mısın? Görelim o resimlerdeki yanlışları. Varsa bilmek isterim.

• quote:

şimdi HDP saflarınamı katıldın genç ,dahamı çok verdiler .

hahah önce ne yazdığımı oku sonra cevap yaz D: D: :D hdp nin chp den farkı yok benim için
    Gözlerde sıkıntın var galiba bi doktora görün

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

quote:

quote:

AKP+HDP =BOP

Sende bu resimlerle aylardir anca kendini kandirirsin

2 satır yorum yapmak yerine yanlışları yazar mısın? Görelim o resimlerdeki yanlışları. Varsa bilmek isterim.

Ne istiyosan sor bildiklerimi ve inandiklarimi anlatayim sana kufur ve hakeret ediceksen hic tartismayalim daha iyi olur

• Bi kere ocalana it dersen bende sana aynisini derim onu bastan soyliyim sana devam etmek istersen adam gibi uslupla yazarsin yoksa hic tartismayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 20 Mayıs 2015; 18:55:05 >
  • quote:

Bi kere ocalana it dersen bende sana aynisini derim onu bastan soyliyim sana devam etmek istersen adam gibi uslupla yazarsin yoksa hic tartismayalim

Aldım ben cevabımı gerek yok.
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Cavab8nla mutlumusun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Hdp barajı geçmesi izin gerekli.

Hdp akp birlesimi olmaz. akp mhp birlesimi daha yüksektir.

2013 senesinde söylenmis sözü atıyor biride başkanlık sistemini desteklemiyorlar akpye karşı selo. Sloganıda seni başkan yaptırmayacagız zaten eğer birlesim olursa itibarı kalmaz diğer seçimlerde çok sayıda oy kaybeder ve canlı yayına çıkamaz. 7-24 canlı yaıynda demirtaş öyle bir sey yapmaz zaten .

Keske hdpyi takip ettigin kadar oteki partileri de takip etseydin.
    Devlet Bahceli 3 gun once Star TV'de akp ile kesinlikle koalisyon olmayacagini soyledi.
    1. agizdan akp-mhp ittifaki yalanlandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

Cavab8nla mutlumusun...

Sence
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Cevab hakki senin...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.