Şimdi Ara

''HDP'nin seçim vaadine bak Elektrik bedava olacak''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HDP seçim bildirgesinde iktidar olursak elektriğin bir kısmı bedelsiz diyecek.

Güneydoğu bölgesinde kaçak elektrik kullananların oranı yüzde 74'lere dayanmışken HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'tan da ilginç bir çıkış geldi. HDP seçim bildirgesinde iktidar olursak elektriğin bir kısmı bedelsiz diyecek.

KAÇAK KULLANIM ORANI ZİRVEDE

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Dicle EDAŞ ekipleri 400 kişiden oluşan 100 ayrı ekiple kaçak elektrik denetimine çıkmıştı. Eş zamanlı gerçekleşen denetimlerin ilk dakikalarında görülen ’kaçak’ kullanım yöntemi ekipleri de şaşırtmıştı.

SOKAK DİREĞİNDE ÜÇLÜ PRİZ

Öyleki denetimlere başlayan ekipler, Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde bulunan ağaç sokak direğine sigorta ve üçlü priz monte edildiğini belirledi.

http://www.ensonhaber.com/hdpden-bedava-elektrik-vaadi-2015-04-06.html

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürtlere bedava zaten neyin vaadi bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir çaresizliktir adam kalan %26'ya göz dikmiş.
  • zaten doguda bedava kaçak elektirik kullanıyorsunuz parasınıda biz ödüyoruz oh ne ala memleket be
  • zaten beleş onlara

ama Elektrik şirketleri özelleşmedimi?
    Bunlar nasıl beleş yapacaklar?

• Adamı yanlış anlamışsınız. Adam burda kendi seçmenine seslenmiyorki ona oy vermeyen adama söylüyor bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vaade gerek yok ki zaten onlara elektrik bedava
  • Onlar kutsal darwin soyundan geldikleri icin +9 legendary kacak elektrik itemine sahipler dolayisiyla elektrik ucretsiz 8 cocuk serbest yasa ile kelle basina 300 lira da dovletten yardim. Daha gecen haberde izledim. Ayni isimli 2 kadin ayni anda hakkari devlet hastanesinde dogum yapmis birinin 4. Oburunun ise 8. Senin benim sokaktaki 2 cocuklu adamin hakkindan fazlasiyla yiyorlar.

2 cocuk yapan vergisini odeyen elektrigi legal kullanan herhangi bir vatandasla sorunum yok. Sorunum bilincsizce ureyen gocle sehirlerin ... koyan darwin sebekleriyle.

• Tutarlı vaat yalnız
  • bence tutmaz çünkü tamamen ücretsiz kullandıkları kaçağı kayıt altına alıp bir kısmı ücretsiz diyor, yani para alacak biraz
  • ülkeye kaçak hat mi cekecekler

• zaten ucretsiz ordaki halka daha neyin vaadi bu

• SYRİZA = HDP. Sizi sosyalistler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Onlar kutsal darwin soyundan geldikleri icin +9 legendary kacak elektrik itemine sahipler dolayisiyla elektrik ucretsiz 8 cocuk serbest yasa ile kelle basina 300 lira da dovletten yardim. Daha gecen haberde izledim. Ayni isimli 2 kadin ayni anda hakkari devlet hastanesinde dogum yapmis birinin 4. Oburunun ise 8. Senin benim sokaktaki 2 cocuklu adamin hakkindan fazlasiyla yiyorlar.

2 cocuk yapan vergisini odeyen elektrigi legal kullanan herhangi bir vatandasla sorunum yok. Sorunum bilincsizce ureyen gocle sehirlerin ... koyan darwin sebekleriyle.

Bu yüzden tüm malumlar kısırlaştırılmalıdır.Sevgi pıtırcıkları hiç özgürlük diye ağlamasın.Ortalıkta Türk'ün çıkarına ters bir unsur varsa özgürlük değil feriştahı gelse tanımam

• ulan onlara bedava zaten
  • Her kim MAZLUMUN hakkına tecavüz ediyorsa HARAM ZEHİR olsun.!

Yazıklar Olsun...
  • medya hakikatten korkulacak sey adamlar oyle bir haber yapmis ki herkes o haberde kendine ne empoze edilmisse onu uyguluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ironik. Zaten onlara bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.