Şimdi Ara

HDP'den CHP'ye çağrı: İttifakı gizlemeyelim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Demokrasi'de insanlıkta buluşan herkes ittifak olmalı akp karşısında. 3-5 ulusalcı ergenle batmaz CHP. Gidip Periçeke verin o zaman.
    Avatarinda selo olan tip insanliktan bahsediyor

Bunlarin pesine takilan kim varsa beni alintilasin veya direkt bloklasin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 22 Şubat 2020; 15:25:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    2010 sorası chp işgal oldu mezhepçi kürtçü saroscu gurup tarafından feth edildi,armutla elmayı karıştırmanızda üstünüze yok zaten, tabelacı atam kurdu 6 oka oy basamcılar yüzünden %20 lik kemik halen duruyor zaten olay sadece bu,şu an chp nin Atatürkle hiç bir alakası ve ideolojik yakınlığıda yok hatta Atatürk düşmanı siyaset güdüyorlar diyebilirim rahatlıkla sözde dersim katliamı parti üyelerinin ağzından düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 15:27:53 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    2010 yılında CHP'ye fetö operasyon çekerken acaba kimler iktidardı?MİT kimin elindeydi?Eğer CHP'nin içi sarosçu ve pkk'lı kaynıyorsa ve bunu bildiğiniz halde birşey yapmıyorsanız burada kim hangi siyaseti güdüyordur açıklar mısın?

''Dersim'' değil ''Tunceli''...Ayrıca Tunceli isyanında şehit edilen Türk askerlerinin katillerini savunman senin nasıl bir zihniyete mensup olduğunu gösteriyor.Zaten siz değil miydiniz Kürtçü- bölücü isyanları savunan,Türk askerlerini şehit eden katiller için ağlayan?Gelmiş burada ''CHP pkk'lıdır'' diyor.He canım he iyi ki arşivler duruyor da kimin ne olduğunu gizleyemiyorsunuz.Tabi acınız var anlıyorum

Bu arada Türkiye'ye ''soykırım'' ve ''katliam'' gibi suçlamalar yönelten iki kesim vardır.Bunlar;

1-Ermeniler
    2-Sizin zihniyet

Ne diyim kişi dostundan belli olurmuş.Sen hala daha Tunceli'ye ''Dersim'' demeye,Türk askerini şehit eden katilleri ''mazlum'' görmeye,isyanın bastırılması için yapılan askeri eylemlere pkklılar gibi ''katliam'' demeye devam et.Sonuçta sizlerin zihniyetinizin,amacınızın bir olduğunu biliyoruz dostum istediğin kadar konuş gerçekler apaçık ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Şubat 2020; 15:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

2010 yılında CHP'ye fetö operasyon çekerken acaba kimler iktidardı?MİT kimin elindeydi?Eğer CHP'nin içi sarosçu ve pkk'lı kaynıyorsa ve bunu bildiğiniz halde birşey yapmıyorsanız burada kim hangi siyaseti güdüyordur açıklar mısın?

''Dersim'' değil ''Tunceli''...Ayrıca Tunceli isyanında şehit edilen Türk askerlerinin katillerini savunman senin nasıl bir zihniyete mensup olduğunu gösteriyor.Zaten siz değil miydiniz Kürtçü- bölücü isyanları savunan,Türk askerlerini şehit eden katiller için ağlayan?Gelmiş burada ''CHP pkk'lıdır'' diyor.He canım he iyi ki arşivler duruyor da kimin ne olduğunu gizleyemiyorsunuz.Tabi acınız var anlıyorum

Bu arada Türkiye'ye ''soykırım'' ve ''katliam'' gibi suçlamalar yönelten iki kesim vardır.Bunlar;

1-Ermeniler
    2-Sizin zihniyet

Ne diyim kişi dostundan belli olurmuş.Sen hala daha Tunceli'ye ''Dersim'' demeye,Türk askerini şehit eden katilleri ''mazlum'' görmeye,isyanın bastırılması için yapılan askeri eylemlere pkklılar gibi ''katliam'' demeye devam et.Sonuçta sizlerin zihniyetinizin,amacınızın bir olduğunu biliyoruz dostum istediğin kadar konuş gerçekler apaçık ortada...
    ha brişey yapda ülkede demokrasi kalmadı chp yi tıktılar diye şehirleri yıkın yakın sokağa çıkıp dimi? oldu gözlerim doldu,bu model chp, akpnin işine geliyor zaten niye müdahale etsinler chp sayesinde adamlar seçim kazanıyorlar okadar açık hataya rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 15:59:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

chpnin bişe yapmasına gerek yok akp ve tarikatlar sayesinde silinmeye başladı bile. tiksindirttiniz insanı dinden
    İslam kıyamete kadar Allah tarafından korunacak. Sizin tabirle "dinden tiksinenler" zaten tiksiniyordu yada bahane arıyordu.
    Muslumanlar zaten insanlarin yaptığı hatalardan dolayı dinden tiksinmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Bu mesaj silindi.
    İslama en büyük zararı AKP verdi. İyi ki Akp var da Deist oldum sayelerinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

İslama en büyük zararı AKP verdi. İyi ki Akp var da Deist oldum sayelerinde.

Alıntıları Göster
    siyasi partilere gore inanç değiştiriyorsan bir uzman yardımı alın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 16:20:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

siyasi partilere gore inanç değiştiriyorsan bir uzman yardımı alın bence..

Alıntıları Göster
    Aslında öyle değil. İnanirken insan bazı soruları sorarken önünde bir duvar oluyor. Aklındaki mantıklı soruları sormak cesaret istiyor ve o duvarı yıkmadan doğruya ulaştıracak sorulardan uzak kalıyor insan psikolojik olarak.

Siyasal İslam hayatımıza girip toplumu sürüklediği karanlığı görünce, tecavuzleri hırsızlıkları rantı hatta bu alnı secdeye değiyor dediğiniz insanların ahlaksizliklari nasıl savunduğunu görünce insan irkilip kafasını kaldırıp dünyadaki islami toplumlara dikkat kesiliyor. Dahası dünya tarihinde din etkisinde ve baskisinda yaşayan Hristiyan toplumların zamanında karanlığa gömülmesi gibi birçok sey dikkatini çekmeye başlıyor. Akp benim sadece duvarlarımı kaldırıp gözlerimi açtı. Bundan sonra gelen siyasi yönetim kim olursa olsun birdaha geriye dönmeyeceğim.

Eğer ülkenin ve toplumun ahlaki ve bilişsel gerileyisine şahit olmasaydım aklıma gelen her soruda kendi içimden töbe deyip geçecektim.

İnanirken en büyük problem, doğru soruları sormanın önündeki bu Allah'a karşı suç işliyorum tedirginligi.

O duvar birkere kalkıp düşünmek ve soru sormaktaki özgürlüğe ulaşınca gerisi zincirleme geliyor.

Bilimsel tartışmalar bile TV de ilahiyatcilar önünde yapılıyor. Toplumların ileriye gitmesinin din gölgesinde hiçbir imkanı yok. Dünyaya baktığınızda din sayesinde geliştirl diyebileceğimiz tek bir örnek yok.

Ben halimden memnunum. İyi ki bu dönemi yaşadım da gözüm açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    yav he aynen. şu dinin bir tane aklı başında düzgün kaliteli bir savunucusu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 22 Şubat 2020; 18:35:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  HDP'den CHP'ye çağrı: İttifakı gizlemeyelim !
     HDP'den CHP'ye çağrı: İttifakı gizlemeyelim !
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Şubat 2020; 19:53:13 >

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Türkiye özeti oldu CHP desene, bu arada yazdığını gördüm futbol forumunda ama cezalıyım yazamadım.

Gerçekten iğrenç, ancak ben yine de Imamoğlunu erdoğana tercih ederim. Daha doğrusu akp karşısında kim güçlüyse onu desteklemek lazım. Ekrem'in tahttan edeceğini düşünüyorum şahsı. Ama aklı başında her seçmen biliyor ki Ekrem İmamoğlu ya da herhangi birisi samimi değil. Mavi boncuk dağıtanı mermi dağıtana tercih ederim yine de.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. dediğin gibi el mahkum oy veriyoruz yapacak bir şey yok. canımdan can gidiyor eko'ya oy atarken ama yapacak bir şey yok.

futbol bölümünde ben de sürekli ceza alıyorum iyice oyuncak ettiler. iğrenç bölüm oldu çıktı. birilerine yandaş demekten 14 gün banlandım. şaka gibi.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle, en azından parlementer sistem geri gelirse ekonomik bir düzelme olur kısa vadede de. gençliğimizi çalıyorlar adamlar bildiğin. Umarım herkes aynı bilinci taşır, çünkü erdoğan'a deli gibi bağlılar yüzünden bu haldeyiz aynısı Ekrem'e olmaz umarım. İmamoğlu tabanı çok farklı değil ama yine de biraz daha bilinçli sayılırlar bence.

Ya sorma aynı mesajdan iki ayrı ceza vermişler yarın açılıyordu, yarın yazacağım mesajına Özgür Demirtaş yönetiyor bence, futbol siyasetin kucağında ama siyaset hiç konuşmasın istiyorlar. Bağlamdan gerçeklikten kopuk istekler.
  • quote:

yav he aynen. şu dinin bir tane aklı başında düzgün kaliteli bir savunucusu yok.
    Zaten cevap verirken İslam düşmanlarına laf anlatmak gibi bir düşüncem yok.

benim de yobazlarla tartışacak vaktim halim yok. sadece şunu bilmeni isterim ki dinden iliklerine kadar tiksinen kesim sandığın gibi eskiden de dine karşı soğukluk hissedenler değil. eskiden din konusunda çok hassas dindar biriydim. elimden geldiğince namazı aksatmamaya çalışırdım. din allah peygamber gibi kavramlarla dalgayı mizahı asla kaldıramazdım. hatta inanmayan birini görünce bile sinirden elim ayağım titrerdi. fakat aradan geçen zamanda yaşadığım değişimi görsen kafayı yersin. benim gibi eskinin dindarı hatta şeriatçısı olup da şimdinin din kelimesinden artık nefret eder noktasına gelmiş yüzlerce insan tanıdım hemde en ummadıklarımdan. dikkat edersen y ve z kuşağı gençler arasında da son derece dalgaya alınıyor din meselesi. çoğuna saçma geliyor inanmıyorlar. görüyorlar ortadoğunun ne halde olduğunu. her ne kadar inkar etseniz de bal gibi de bu kötülüklerin islamla çok alakası olduğunu gençler de herkes görüyor ve biliyor.işte kurtarırsa o nesil kurtaracak ülkeyi. arabın peşinden koşan örümcek beyinli tipler değil. dininle mutluluklar👋

• Flort etmek fingirdemek chp'nin hakkı ama hdp artik nikah istiyor, bunun adını koyalim diyor.

• quote:

benim de yobazlarla tartışacak vaktim halim yok. sadece şunu bilmeni isterim ki dinden iliklerine kadar tiksinen kesim sandığın gibi eskiden de dine karşı soğukluk hissedenler değil. eskiden din konusunda çok hassas dindar biriydim. elimden geldiğince namazı aksatmamaya çalışırdım. din allah peygamber gibi kavramlarla dalgayı mizahı asla kaldıramazdım. hatta inanmayan birini görünce bile sinirden elim ayağım titrerdi. fakat aradan geçen zamanda yaşadığım değişimi görsen kafayı yersin. benim gibi eskinin dindarı hatta şeriatçısı olup da şimdinin din kelimesinden artık nefret eder noktasına gelmiş yüzlerce insan tanıdım hemde en ummadıklarımdan. dikkat edersen y ve z kuşağı gençler arasında da son derece dalgaya alınıyor din meselesi. çoğuna saçma geliyor inanmıyorlar. görüyorlar ortadoğunun ne halde olduğunu. her ne kadar inkar etseniz de bal gibi de bu kötülüklerin islamla çok alakası olduğunu gençler de herkes görüyor ve biliyor.işte kurtarırsa o nesil kurtaracak ülkeyi. arabın peşinden koşan örümcek beyinli tipler değil. dininle mutluluklar👋
    " sadece şunu bilmeni isterim ki dinden iliklerine kadar tiksinen kesim sandığın gibi eskiden de dine karşı soğukluk hissedenler değil..... "
    Kendi kendine itiraf etmişsin. Muslumanlarin yaptığı hatalar dinin emri olmadığı, hatta yasaklandığı halde dine nefret duyuyorsun.
    Zaten forumda dini hedef alanların hepsi eskiden dört dörtlük muslumandi!

• hdp terör partisiyse niye kapatılmıyor ? Devletin gücü mü yok ? Yoksa algıya devam mı ? akp ile ortakken niye ses çıkarılmıyordu ?
    apoya neler dendiğini herkes hatırlıyor. 3 5 mehmet kelleler unutulmadı.
  • Mehmet Barlas'ın bu konuda güzel bir yazısı var. Okumanızı tavsiye ederim.

bu öyle "Müslümana kızdım dinden çıktım" olayı değil, dinin gerçek yüzünü, saçmalıklarını, insan aklına alay eden yönlerini bilmememiz, kafamızda kurduğumuz iyi güzel şeyleri din zannetmemizdi. akp tarikatlar falan sadece bu aydınlanmada aracı oldular. hepsine teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.