Şimdi Ara

HDMI wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana bilgisayarım projeksiyondan uzak olduğu için wifi üzerinden görüntü almak istiyorum . Ama bu cihazların hangisi 1080p de sorunsuz görüntü aktarabiliyor. Ve alacağım cihazda neyine dikkat etmeliyim, yüksek boyutlu videonun aktarılmasında sorun oluşturmaması için.

Mesela 3d 1080p görüntüyü kesintisiz sorunsuz aktaran bir cihaz var mı ? Yada Bluray filmi sıkıştırılmamış bir biçimde aktarabilen bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 27 Ağustos 2013; 13:39:57 >

• Prolink WS-AV511SR

böyle bir cihaz var,
    1080p 60 Hz de görüntü aktarıyor, 1080p 24 Hz de görüntü aktarmıyor,
    sonuç olarak,
    2d 1080p bluray filmleri izleyebiliyorsun,
    3d Half SBS 1080p bluray filmleri izleyebiliyorsun,
    3d (frame packing) orjinal bluray filmleri izleyemiyorsun.

en sağlıklısı gidip satıcısında cihazı test etmen,
  • Evet boyutdigital yetkilisi ile görüştüm bluray filimlerde hiçbir sorun olmuyormuş sadece 3d bodunda 24hz geçtiğinde sorun oluyormuş. Galiba istediğim cihaz bu.

Bu cihazı kullanan arkadaşlar varmı acaba. TEcrübelerinden faydalanmak isterim açıkcası.
  • http://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/whd6215.shtml?t=p Birde bu cihazı gördüm arkadaşlar HDMI 1.4 destekliyor ve yazdığına göre 1080p de 3d görüntü alınabiliyormuş.

Hala araştırıyorum bakalım forumdadan kullanan biri çıkarsa daha yararlı bir hal olır konu hem benim hemde alacak olan arkadaşlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destuni

ZyXEL WHD6215 senin işini görür dostum.

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-whd6215-whd6215-kablosuz-4-port-hdmi-kit/productdetails.aspx?I_ID=63980

Peki bu cihazı kullanıyormusunuz ?
  • evet kullanıyorum cihazlar birbirlerini görecek şekilde 5-6 mt aralıklarla HDMI olarak görüntü aktarabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destuni

evet kullanıyorum cihazlar birbirlerini görecek şekilde 5-6 mt aralıklarla HDMI olarak görüntü aktarabiliyorum.

Peki Bluray 3d performansı nasıl bir takılma yaşadınızmı acaba. Birde ne kadar mesafeden kullanıyorsunuz arada oda varmı. Sonuçta ürününü özelliklerin ibaktığımızda sorun çıkartmıyor gibi gözüksede benim için en önemlisi tecrübe.

Eğer Bluray 3d oarlak sorun yoksa bugün alacağım cihazı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.