Şimdi Ara

Hdmı to Vga Kablo Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim. Monitörümde iki adet giriş var. Bunlar dvi ve vga. Ben dvi to hdmi kabloyla ps4'ümü bağladım ve çalıştı. Vga girişine de pc'mi bağlamak istiyorum. Aralarında geçiş yapabileceğim böylece. Bunun için pc ile uyumlu bir hdmı to vga kablosu var mı?
    Not: hdmı to dvi kablosu pc'de de çalışıyor vga kablosunu ps4 için de önerebilirsiniz.

• Dark'ın şu modelinden bir proje için çok fazla adette kullandık. Sorun çıkmadı.

http://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-vga-aktif-dijital-to-analog-donusturucu-guc-destekli-1-8m-kablo-dk-hd-ahdmixvgal180-p-BS600508

Ucuz diye uyduruk marka almayın bence. Bu da süper sayılmaz ama sorun çıkarmıyor en azından.
  • Görüntü sorunları olduğunda genel olarak ilk kabloları kontrol ederiz. Bu bağlamda herhangi bir bağlantı yapacaksınız Laptop ile projeksiyonun kalitesi kadar, kablonun kaliteside önemli. Daha uzun ömürlü bir kablo, haliyle fiyat farkını ortaya koyar...
    Diğer yandan, ürünün satıldığı yerinde fiyatta etkisi tabi ki. :) Fakat iki katlık bir fiyat farkı edecek kadar değil...
  • Aralarında geçiş yapabileceğim böylece. Bunun için pc ile uyumlu bir hdmı to vga kablosu var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.