Arkadaşlar bundan bir süre önce ekranımda kırmızı pikseller oluştuğuyla ilgili konu açmıştım ( ölü piksel değil yanlış anlaşılmasın ). Sorunun çözümünü dönüştürücüyü değiştirmekte buldum DV-I VGA kullanıyordum HDMI VGA kullanmaya başlayınca pikseller tamamiyle yok oldu fakat şuanki problem dahada büyük.
1- Windows açılana kadar monitöre görüntü gelmiyor açılıp kapanıyor gibi oluyor sürekli sanki çözünürlük uyumsuzda windows açılınca çözünürlüğünü bulmuş gibi
2- Windows açıldı ekran geldi herşey tamam ama ekran hafif sarımsı solgun bir şekile bürünüyor bu seferde hani eskiden monitöre vga kablosunu tam oturtmayınca renkler gelirdi ya ona biraz benziyor
biosa girip ayar yapamıyorum
anlayan kimse yokmu ?
Bu monitörle ilgili bir sorun. biosluk birseyi yok. ayni sorun benimde basima geldi 23 inc aoc monitör hdmi to vga takinca
10 saniye görüntü verip kapanip no signal diyip geri geliyordu sürekli. buda ona benzer monitörle ilgili bir sikinti yani farkli monitördede denedim hdmi to vga kablosunu ordada renkleri bozuyor. 2. satirda bahsettiginiz gibi yapabilirseniz dvi ceviriciye geri dönün
Öncelik pc de çözünürlük ayarları tekrar bir gözden geçir. İkincil ekran gibi bir durum olabilir. Monitörü tek görüntü olarak ayarla. Son olarak çözünürlük ayarlarını düzenle. Bazı monitörler örneğin ; 17'5 inç gibi olanlar böyle sorunlar olabiliyor. Son çare DVI dönüştürücü alabilirsin.