Şimdi Ara

HDMI to VGA (Görüntü gidip geliyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptopumun sadece hdmı girişi var. Laptopu hdmı to vga kablosuyla monitöre bağlıyorum ama monitördeki görüntü gidip geliyor.

    Kabloyu aldığım yerde denettirdim gayet iyi çalışıyor.Monitörü başka bir bilgisayarda denedim monitör de çalışıyor. Aldığım yerdeki adama sıkıntımı söyledim çözünürlük ayarı falan yapman lazım dedi.Çözünürlüğü değiştirdim başka ayarlarda yaptım hala görüntü gidip geliyor.

    Görüntü ayarlarını nasıl yapmam lazım yardımcı olur musunuz ya da görüntü ayarında başka bir şey yapılması gerekiyor mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahlamir -- 11 Şubat 2016; 22:35:25 >



    _____________________________
  • İade edin derim. Monitöre takmadan laptop ekranında gidip gelme oluyor mu peki. Olmuyorsa iade edin.
    _____________________________
    Ryzen5 3600,Ga x470 aorus ultra,2x8:16corsairddr4 3200mhz ram,msı 5700xt mech oc,castle 240 rgb,rampage carbon kasa,asus 27 inç 144 hz 2k, fsp 1000 watt psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.