Medya oynatıcı almayı düşünüyorum. Ee haliyle aklıma da direk Apple TV geldi. Fakat şöyle ufak bir sorun var; televizyonum her ne kadar plazma olsa da eski model olduğundan HDMI girişi yok. Bu yüzden bu ilandaki çevirici ile Apple TV 'den görüntü alabilir miyim? Herhangi bir ses veya görüntü kaybı olur mu? Görüntünün HD olmasına gerek yok çevirici ile , ki zaten olamaz da Scart girişinden dolayı. Normal kalitede bir görüntü olsa bile bana yeter.
Eskiden tv bölümünde çok bulunuyordum. Her daim sorulan sorulardan biriydi scart-hdmi kablolar. Şimdiye kadar da çalıştırabilene rastlamadım. Yine de yanılma payı bırakayım. %99 çalışmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Eskiden tv bölümünde çok bulunuyordum. Her daim sorulan sorulardan biriydi scart-hdmi kablolar. Şimdiye kadar da çalıştırabilene rastlamadım. Yine de yanılma payı bırakayım. %99 çalışmaz...
Tamam çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevilgs
quote:
Rica ederim. Biri anolog diğeri digital sinyaller taşıdığından sadece kablo ile bu dönüşüm sağlanamıyor. Fakat dönüştürücü kutular olabiliyor. İçinde chipi var, yazılımı var. Öyle birşeyle olabilir. Ama pahalıdır, bulmakta zor olabilir. Bazı AV recevierlarda da o tip özellik olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevilgs
quote:
Rica ederim. Biri anolog diğeri digital sinyaller taşıdığından sadece kablo ile bu dönüşüm sağlanamıyor. Fakat dönüştürücü kutular olabiliyor. İçinde chipi var, yazılımı var. Öyle birşeyle olabilir. Ama pahalıdır, bulmakta zor olabilir. Bazı AV recevierlarda da o tip özellik olabilir.
Evet o dediğiniz dönüştürücüler çok pahalı. İnceleme fırsatım olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam 120 TL ile 150 TL arası değişiyor. Dediğiniz gibi kablo da bir işe yaramadığından dolayı dönüştürücü ile pahalıya geliyor Apple TV. Onun için mantıksız. Neyse farklı bir medya oynatıcı alırım.