Arkadaşlar böyle bir kablo alsam Ps3'ümü monitörüme dvi olarak bağlayabilirmiyim.Sonuç nasıl olur. Yapan deneyen varmı?Fiyat nedir. Teşekkürler
monitorun hdcp destekliyorsa, evet boyle bir kablo ile baglayabilirsin... internette hdmi to dvi kablo diye aratırsan fiyatlar hakkında bilgi edinebilirsin.
Sen,sen ol sakın philips hdmi to dvi 24k altın kablo alma.Ben hem aldım hiç memnun değilimhemde kazık yedim 60ytl verdim
bence hdmi to hdmi kablo al birde yanına çevirici al.İlerde lcd tv alırsan kablo değiştirmek zorunda kalmazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
Sen,sen ol sakın philips hdmi to dvi 24k altın kablo alma.Ben hem aldım hiç memnun değilimhemde kazık yedim 60ytl verdim
Nesini beğenmedim yav o kablonun ben çok memnunum.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
Nesini beğenmedim yav o kablonun ben çok memnunum.
herhalde benim kabloda problem var.Görüntülerde kırılmalar oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.Özellikle açık renklerde,gt5p oynarken gökyüzünde filan.
bende dvi-hdmi kablo ile pc yi lcd tv ye bağlıyorum ve çok memnunum.
philips altın uçlu kablo bendeki.tavsiye ederim.
Arkadaslar laptop'umu LCD TV 'me baglamak için nasil bir kablo almaliyim?Bende mkv filmleri izleyeyim tv.de.PS3'te izlemek zahmetli oluyorda.
bende dvi-hdmi kablo ile pc yi lcd tv ye bağlıyorum ve çok memnunum.
philips altın uçlu kablo bendeki.tavsiye ederim.
hocam o kablonun modeli nedir acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: albatrosshigh
monitorun hdcp destekliyorsa, evet boyle bir kablo ile baglayabilirsin... internette hdmi to dvi kablo diye aratırsan fiyatlar hakkında bilgi edinebilirsin.
monitörüm samsung 172x hdcp desteği varmı bilmiyorum.Zaten lcd tv'im ve hdmi kablom var.Ama eşim tv seyrederken ps3 oynamak istiyorum bazen.
Philips çok iyidir ya. Ben de kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme