Şimdi Ara

HDMI Kablo Bu Kadar Önemli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır kullandığım bir HDMI kablo var ama daha rahat etmek adına daha uzun bir kablo almayı düşünüyorum.Almaya çıktım Vatan-TeknoSa-Sony-Media Market tüm mağazalara girdim baktım bazısında 10 metre kablo altın uçlu 35 TL bazısında 3M kablo 150 TL bazısında 500 TL ben önceden o kadar fark etmediğini düşünüyordum ama bu kadar fiyat farkı olduğunu görünce HDMI kablonun fark yarattığını düşünmeye başladım hangi çalışanlar konuşsam da öyle cevap verdi bazısı sizin fark edemeyeceğiniz kadar fark olur bazısı çok fark olur dedi bu işin doğrusu nedir fiyatı kaç olan bir kablo almam alırken niye dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

• Bilirli metrajlara kadar çok önemli olmasada uzun metrajlarda yüksek kalite anlam ifda eder 3 m den sonra mesela özellikle projeksion kullanımında 10-20m arası kullanılan kablolar için diyebiliriz .
    Öte yandan genelde satın aldıgınız ürünle verilen standar kablolar teknik olarak yeterli olacaktır .Tabi çok ciddi bir sistem kurdu ,iseniz belki 3-5 krş fazla verilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.