arkadaşlar sony vaio laptopumu hilevel marka tvye bağlıyorum ancak sinyal yok diyor. aynı tv ye ps bağlıyorum görüntü geliyor yani kabloda ve tvnin hdmi portunda bir sıkıntı yok. işin enteresanı laptopuda başka bir tv ye bağlayınca yine görüntü geliyor yani laptopun portundada sıkıntı yok. esas sorun bu laptopu bu tv ye bağlayınca oluyor. nvdia 540 var bende ve tv yi algılıyor laptop ama görüntü yok yansıtma ayarları dahil herşeyi kontrol ettim. yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tv'nin menüsünden hdmi seçmeniz gerekiyor olabilir. Bendeki Samsung tv'de öyle. Ayrıca nvidia ayarlarına girip "birden çok ekran"ı seçin. Bunun dışında klavyede Fn tuşuna basılı tutup üstteki tuşlardan üstünde ekran simgesi olana basın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
cabriolet1981
kullanıcısına yanıt
hocam dediklerinizin hepsini yaptım zaten yani işin enteresanı bu sabah başka bir laptop taktım tv gösterdi daha sonra benim laptopu taktım birden benimkinide gösterdi ama şu anda aynı sorun tekrar meydana geldi bu sanırım basit bir sorun değil yada neyden kaynaklandığını çözemedim bir türlü