Şimdi Ara

hdmi ile bağlantı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen gün HDMİ v1.3 kablo aldım laptobu tv ye bağladığımda her iki tarafada görüntü geliyor fakat anında donuyor sonra mavi ekran geliyor ve VİDEO_dxgkrnl_fatal_error sonra reset atıyo pc lütfen yardım edin sorun nerde anlayamadım

Dell inspron 7537
    i54210
    gt750m gddr5 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savitar77 -- 28 Temmuz 2014; 23:01:36 >

• ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeni tavsiye ederim
  • oguzoztas kullanıcısına yanıt
    ya zaten pc 1 haftalık sürücüleride daha yeni güncelledim ordan bi sıkıntı çıkçanı sanmam ama aklıma şey takıldı

şimdi pc normal çalışırken intelin grafik işlemcisi devrede olduğu için çift ekrana yetmiyo ve mavi ekran veriyo olabilir normal olarak nvdianın etkin işlemci nin grafik kartının devre dışı olmasını nasıl sağlayabilirim sizce
  • Tv nin 1.3 model kabloyu desteklememe ihtimali varmı beyler ?
  • masaüstü sağ tık ile ekran kartı ayarları veya denetim masasından ekran kartı ayarlarından varsılan işlemciyi seçebilirsin,hdmi olan bir tv nin görüntüyü kaldırmayacağını sanmıyorum
  • Merhaba,

%99.9 ekran kartı driverında bir hata var

1.program ekle kaldıra gir. nvidia sürücüsünü kaldır sonra intel sürücüsünü kaldır
    2.http://www.wagnardmobile.com/DDU/ bu linkten Display Driver Uninstaller programını indirin program ile önce NVİDİA sonra intel sürücüsünü temizleyin sistemi yeniden başlatın
    4. denetim masasını açın arama kutusuna windows update yazın. güncelleştirmeleri denetleyin.
    5. güncelleştirmeler den yalnızca intel sürücüsünü kurun. Kesinlikle NVİDİA sürücüsünü kurmayın nvidia güncelleştirmesini gizleyin.
    6. Nvidia sitesindeki ekran kartı modelinize ait en güncel sürücüyü indirin ve kurun

işlem bu kadar sonra sorunsuz çalışması gerekir.

Hdmı girişi sadece nvidia tarafından aktif olarak kullanılır intel yongası oraya bağlı değildir intel yongasının amacı zaten enerji tasarufudur ek girişlere voltaj göndermez.

bu dediklerimi uygulamadan önce küçük bir deneme yap
    araç çubuğundan pil resmine sağ tıklaıp güç seçeneklerini aç ordan kapak kapatıldığında yapılacak eylemi hiçbirşey yapma olarak ayarla sonra:

bilgisayarını ve televizyon kapalı iken hdmı kablosunu tak. bağla pc ile ekranı sonra önce tv yi aç tam açıldıktan sonra laptopun açma tuşuna basıp kapağını kapat bi dene çalışırsa içine siniyorsa böle kullan ama driverında hata vardır. çalışmazsa bu dediğim şekilde yüklemeni yap

sistemin yeni olabilir ama herhangi bir nedenden dolayı sürücüde bozulma olmuş olması muhtemel sorunun yazılanları uygulayarak geçmezse laptopunu garantiye yolla donanımsal hatası vardır bende çift ekran kartı laptop kullanıyorum hdmı yı bağlamamla direk çalışıyor

saygılarımla...

• İzleVeÖğren İ kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkür ederim dediklerinizi tek tek yaptım ve sorunsuz bir şekilde bağlandım TV ye çok sağol kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim :) kalan sürücülerinide driver pack solition programını indirip bu program aracılığı ile en güncel sürüme yükseltebilirsin. işletim sistemini yazmamışsın eğer Windows 7 falansa sana tavsiyem Windows 8.1 update 1 kurup kullanman daha iyi performans alırsın
  • İzleVeÖğren İ kullanıcısına yanıt
    ben onu yazmayı unutmuşum :D
    sistemim w8.1 pro laptop bana freedos geldi bende netten iso dosyasını bulup usb ile 8.1 pro kurmuştum kardeşim tekrar sağ ol ilgilendiğin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.