Şimdi Ara

HDMI görüntüyü CRT monitöre aktaracağım.(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun konsolumu CRT monitöre bağlayacağım.

Şu linkteki ürün ile olur tahminim ama ses çıkışı alamam.

http://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-hv5-hdmi-to-vga-cevirici-zkefc/

Aynı ürününhttp://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-hvs10-hdmi-to-vga-audio-cevirici-fectj/
    ses çıkışlısı var ve ben bunla kulaklık ya da hoparlör ile çıkış alabilir miyim rahatça?Ayrıca seside çevirdiği görüntü kalitesi ile bir mi olacak?

Ayrıca 5V DC adaptörde var yanında 2. ürünün bu adaptörü nereden sağlıklı bir şekilde besleyebilirim?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım!

• HDMI üstünde hem ses hem de görüntü datası aktarılabiliyor. VGA'da ise sadece görüntü. Bu cihazın üstündeki devre ile birlikte görüntü ve ses dataları birbirinden ayrılıyor. Kullanma kılavuzu olsaydı daha net birşey söyleyebilirdim ancak ürünün fotoğrafları ile birlikte gözüken 3.5mm'lik stereo ara kablo sesin stereo olarak analog dataya yani kulaklık veya bir anfiye bağlanabileceğini gösteriyor. Eski tip LCD televizyonların bir kısmında sadece VGA input olduğundan VGA kablo ile bilgisayara bağlanabiliyordu. Sesi de ayrı bir kablo ile bağladığınız takdirde televizyonun hoperlörlerinden ses alınabiliyordu. Sanırım bu cihazda bu şekilde kullanılmak üzere tasarlanmış bir ürün. Ancak bu tür bir cihaz kullanmadığımdan ekran çözünürlüğü nasıl ayarlanabilit bir yorum yapamayacağım.

Not: Bu arada tüm bu söylediklerim SL-HVS10 için geçerli. SL-HVS5 sadece görüntü için ancak içlerindeki tek fark ses çözebilmek için kullanılan entegredir. Ya da tek bir entegre zaten bu işlemleri yapabiliyordur ve iki cihazda da aynı devre vardır. Tek farkları 3.5mm'lik soketin takılmaması da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

HDMI üstünde hem ses hem de görüntü datası aktarılabiliyor. VGA'da ise sadece görüntü. Bu cihazın üstündeki devre ile birlikte görüntü ve ses dataları birbirinden ayrılıyor. Kullanma kılavuzu olsaydı daha net birşey söyleyebilirdim ancak ürünün fotoğrafları ile birlikte gözüken 3.5mm'lik stereo ara kablo sesin stereo olarak analog dataya yani kulaklık veya bir anfiye bağlanabileceğini gösteriyor. Eski tip LCD televizyonların bir kısmında sadece VGA input olduğundan VGA kablo ile bilgisayara bağlanabiliyordu. Sesi de ayrı bir kablo ile bağladığınız takdirde televizyonun hoperlörlerinden ses alınabiliyordu. Sanırım bu cihazda bu şekilde kullanılmak üzere tasarlanmış bir ürün. Ancak bu tür bir cihaz kullanmadığımdan ekran çözünürlüğü nasıl ayarlanabilit bir yorum yapamayacağım.

Not: Bu arada tüm bu söylediklerim SL-HVS10 için geçerli. SL-HVS5 sadece görüntü için ancak içlerindeki tek fark ses çözebilmek için kullanılan entegredir. Ya da tek bir entegre zaten bu işlemleri yapabiliyordur ve iki cihazda da aynı devre vardır. Tek farkları 3.5mm'lik soketin takılmaması da olabilir.

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim.Bende kulaklık ya da ses sitemine bağlamayı düşünüyordum ses çıkışını.Şu üründe varhttp://dx.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585 ama nasıl yapılacak bağlanılacak bir fikrim yok.Ve benim istediklerimi tam olarak verebilir mi bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.