Şimdi Ara

HDMI FARK İÇİN 100 YTL DEĞERMİ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aralarındaki tek fark hdmı gözüküyor kullananlar varmı başka farkları varmı acaba

http://www.hepsiburada.com//product_compare.aspx?pIds=bd50245%2cbd50244%2c&type_id=LCD+Monit%C3%B6r&CatalogName=Bilgisayar

• hdmi girişin bir getirisi olarak LCD üstünde ses giriş ve ccıkısları mevcut yanlıs okumadıysam.. yani aradaki farka değer bence
  • anladım dostum

yani eğer hdmı ihtiyacım yoksa yani bemim işime yaramayacaksa diğerini almak mantıklı değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

anladım dostum

yani eğer hdmı ihtiyacım yoksa yani bemim işime yaramayacaksa diğerini almak mantıklı değilmi

evet aynen öle dostum!! ses çıkışları işine yaramayacaksa 100 ytl yi boşuna verme bence..
  • Arkadaşlar peki ben laptopumdan 5.1 ses verimi alamıyorum.(Logitech z-5300 model 5.1 ses sistemim var)
    Laptopumun HDMI ından HDMI lı bir monitöre(Örn: T220, T220HD...) bağlayınca ses sistemimi de monitöre bağlayınca 5.1 verimi alır mıyım ?

Not: Laptopum donanım olarak 5.1 desteklemiyor ama hdmi ses ayarlarında varsayılan biçim olarak 5.1 surround gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 11 Eylül 2008; 15:50:23 >
  • hdmi ile dvi arasındaki tek farkta bu zaten hdmi kablo ile ses + görüntü dvi kablo ile sdece görüntü aktarımı yapılır.. eger ses sistemi falan kullanıyorsan 100lira vermesende olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.