Şimdi Ara

HDMI DVD Player Tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DVD player alacağım. HDMI girişli ve başarılı up-scale yapabilen bir cihaz arıyorum. SD DVD(orijinal) ve VCD formatları kullanacağım. VCD yi sorunsuz oynatması çok önemli. 150-200 TL civarı arıyorum. USB desteği benim için pekte önemli değil internetten divx vs. indirmediğim için. Olursa + bir yön olur okadar. Sanırım orijinal aldığımız DVD filmler divx formatında falan olmuyor.

Upscale özelliği çok başarılı ve bana pek sorun çıkartmayacak bir cihaz istiyorum. Aklımda bi kaç model var aslında. Samsung 1080PK ve Toshiba EP30. Fakat 1080PK VCD oynatmıyor deniliyor. EP30 ise disk seçiyormuş. Aradığım DVD playerı bir türlü bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Mart 2009; 3:41:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Arkadaşlar DVD player alacağım. HDMI girişli ve başarılı up-scale yapabilen bir cihaz arıyorum. SD DVD(orijinal) ve VCD formatları kullanacağım. VCD yi sorunsuz oynatması çok önemli. 150-200 TL civarı arıyorum. USB desteği benim için pekte önemli değil internetten divx vs. indirmediğim için. Olursa + bir yön olur okadar. Sanırım orijinal aldığımız DVD filmler divx formatında falan olmuyor.

Upscale özelliği çok başarılı ve bana pek sorun çıkartmayacak bir cihaz istiyorum. Aklımda bi kaç model var aslında. Samsung 1080PK ve Toshiba EP30. Fakat 1080PK VCD oynatmıyor deniliyor. EP30 ise disk seçiyormuş. Aradığım DVD playerı bir türlü bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar...

sony:dvp ns708h
  • Bence kesinlikle LG 392'den almalısın. Her konuda oldukça başarılı bir cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Bence kesinlikle LG 392'den almalısın. Her konuda oldukça başarılı bir cihaz.

aynen katılıyorum,her ne kadar bir hata yaparak ilk önce hometech aldım ise 1 haftada geri verip kurtuldum ve bu lg aldım inan arkadaş ne yazılım derdi var ne türkçe karakter sorunu tek derdi alt yazılar film ile aynı isimde olacak oda dert degil eger elinizde karışık isimli dosya varsa bilgisayarda düzeltip usb atıyorsunuz aynen devam,

alt yazı boyuda karakteride süper alın kurtulun.
  • ne kadar bu lg392 ler ve nerelerde satılıyor arkadaşım. Bilgi verirsen sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmanken

ne kadar bu lg392 ler ve nerelerde satılıyor arkadaşım. Bilgi verirsen sevinirim...

149 tl teknosada
  • Orijinal DVD filmler izliyorum genellikle. Onlarda alt yazı gömülü oluyormuş. Sanırım alt yazı adıyla filmin adının aynı olmasına gerek olmuyor? LG 392 de yazılım olmaması iyi. Birazda upscale performansından bahsedermisiniz? Ayrıca tüm DVD, Divx ve VCD leri oynatabiliyormu? Bu konuda hiç problem yaşadınızmı LG392 ile. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  HDMI DVD Player Tavsiyesi !

HDMI� High Definition Multimedia Interface
    Yüksek Çözünürlüklü Video Çıkışı - 780p/1080i/1080p Üst dönüşüm
    Hızlı, dengeli ve doğru oynatım için Precision Drive 3 mekanizması
    CD-Yüksek Çözünürlüklü JPEG, CD-R/RW/ Veri CD'si (MP3) ve SVCD ( Basit Oynatım ) Oynatım
    DVD-R/RW/-R DL ( VR ve Video Modu ) ve DVD+R/+RW/+R DL Oynatımı DVD-R/-RW/-R DL/+R/+RW/+R DL ve DivX formatındaki CD-R/RW Oynatımı
    Precision Cinema Progressive (PCP)
    Aşamalı Taramalı Çıkış
    12 bit/108 MHz Noise Shaped Video D/A
    Komponent Video Çıkışları
    Koaksiyel Dijital Çıkış

arkadaşlar elımde 1 adet sony dvp-78/hb dvd player bulunmaktadır,,cıhazın uzerınde hdmı cıkısı mevcuttur ve su anda pıyasadakı en ıyı 1080p upscale yapabılen en ıyı dvd playerlardandır faturası sızın adınıza kesılecektır ve garantı belgesıde mevcuttur garantı belgesının uzerınde euroasıa hologramı mevcut olup 2 yıl euroasıa garantı kapmasamındadır garantı belgesının uzerıne sızın adınıza kesılecek faturanın uzerınde yazan tarıh ıle aynı tarıh yazılacak ve kaselenıp ımzalanacaktır ,, ıstedıgım fıyat 130 lıradır ve kargo ucretıde bana aittır

haydar131@hotmail.com

0 542 443 68 93

• quote:

Orijinal DVD filmler izliyorum genellikle. Onlarda alt yazı gömülü oluyormuş. Sanırım alt yazı adıyla filmin adının aynı olmasına gerek olmuyor? LG 392 de yazılım olmaması iyi. Birazda upscale performansından bahsedermisiniz? Ayrıca tüm DVD, Divx ve VCD leri oynatabiliyormu? Bu konuda hiç problem yaşadınızmı LG392 ile. Saygılar

yukarda yazdım ama gözünüzden kaçtı sanırım,lg tek kötü tarafını,film ile alt yazı aynı isimde olmak zorunda,onunuda dert etmeyin şöyle çaresi var,

1;bundan sonra dvd yazdıracagınız filmlerin adlarını aynı yapacaksanız,
    2;eger elinzde isimleri ayrı filmlere varsa bunlarıda usb bellege atarak orada isimlerini aynı yaparak izleyeceksiniz,2 saniyelik iş,

upscale olayı ise en iyiler biridir,bu kişiye göre degişir biri begeninr digeri begenmez ben begendim,şöyleki teknosada tek tek bütün lcd tv lere takarak denedi,hometec,5990 ve 392 h bence en iyisi 392h,gerisi size kalmış,ayrıca şunuda unutmayın eger başka marka alırsanız onlara mutlaka yazılım atmak zorunda kalacaksanız ve yazlımlar sorunlu,kullanıyorum biliyorum.

• Samsung yada LG, LCD alacağız. Aldığım LCD ye göre uyumluluk açısından Samsung 1080PK yada LG DV392 alacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar DVD player alacağım. HDMI girişli ve başarılı up-scale yapabilen bir cihaz arıyorum. SD DVD(orijinal) ve VCD formatları kullanacağım. VCD yi sorunsuz oynatması çok önemli. 150-200 TL civarı arıyorum. USB desteği benim için pekte önemli değil internetten divx vs. indirmediğim için. Olursa + bir yön olur okadar. Sanırım orijinal aldığımız DVD filmler divx formatında falan olmuyor.

arkadaslar bu arkadas daha dogru duzgun elektronık urun bılgısıne sahıp degıl ne ıstedıgını bılmeyen bı arkadas ,,yukarıdakı mesajında usb destegı olmasada olur dıyor bızde kendısıne usb destegı olmayan bı dvd player tavsıye edıyoruz bu seferde kendılerının yazdıgı cevap bu

Hocam kafamda bi kaç dvd player model vardı. Fakat Sony NS78 de USB portu bulunmadığı için onu eledim. Eğer Samsung 1080PK (Sıfır) elinizde varsa yeniden görüşebiliriz. İyi günler

dıkkat edıyorumda bu sıtede bı suru arkadas var ben su modelı alıcam lutfen yardım edın falan ,, ınsanların onlar dvd player alıcak dıye yada baska bı sey alıcaklar dıye etraflarında delı dıvane pervane olmalarını ıstıyorlar ,, ınsanlarında ısı gucu yok bunlara yardım edıcekler ,,

• Bu arkadaştan DVD Player almadığım için böyle yapıyor. Psikolojik bir sorun. Hala böyle insanlar var demekki. Verin hesap nonuzu sizden hiçbişey almadan göndereyim 130 TL. Yoksa bi çılgınlık yapacaksınız!...
  • Arkadaşım,

Ben Full HD tv'de LG 392 kullanıyorum,kesinlikle tavsiye ederim.VCD oynatıyor,hiçbir şekilde yazılım gerektirmedi.Sadece arkadaşların dediği gibi altyazı ve film aynı isimde olmalı,upscale gayet doyurucu ve keyifli.

Tavsiye ediyorum.
  • DVD Player satan arkadaşın seviyesiz konuşmalarına bende maruz kalmıştım gereği yapılır inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

DVD Player satan arkadaşın seviyesiz konuşmalarına bende maruz kalmıştım gereği yapılır inşallah...

ben bu cahit.as arkadası ve majestic arkadaşı sadece Allah'a havale edıyorum ve baska bı sey demıyorum ,,, cahit.as mı benım sevıyesız konusmalarıma maruz kaldı yoksa benmı cahit.as arkadasın sevıyesız konusmalarına maruz kaldım bunun gercegını asagıdakı lınkten cahit.as ve benım aramdakı gecen yazısmaları okuyarak ogrenebılırsınız,,yıl olmus 2009 adamlar component kablonun ne ıse yaradıgını dvd playerdan hangı cozunurlukte yayın alındıgnı hala bılmıyorlar millet bluray ın portable ını cıkarmıs ( panasonıc ) ,,, bızde kalkmıs bu adamlara yardımcı olmaya calısıp neyın ne oldugunu anlatmaya calısıyoruz bızde hata kımseye ıyılık yaramıyor ,,,lutfen asagıdakı lınktekı yazısmaları okuyunda kımmıs sevıyesız gorun ,, majestıc arkadasta dvd playerlardakı usbnın sadece yazılım guncellemeye yaradıgını dusunuyormus bak bak yalana bak madem oyle dusunuyorsun

USB desteği benim için pekte önemli değil internetten divx vs. indirmediğim için.

ılanında neden boyle yazıyor ,, hanı usb gırısının sadece yazılım guncellemeye yaradıgını dusunuyordun ,,, demekkı ınternetten fılm ındırıp onları ızlemeye yaradıgınıda bılıyormussun dımı ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_30055474/tm.htm

• yav arkadaş ne kavgası ediyorsunuz,alacak olan burayu okur gider test eder alır,canı yazılım peşinde koşupta ugraşmak istene philips alır canı tak çalıştır almak isteyende lg alır olay bu magazalrda heryerde git bak al,bu kadarda açık,şu an elimde 3260 var hangi yazılımı atayım diyede kafayı yiyorum hepside dandik.
  • bene samsung 1080pk var iyi usb hdmi cıkıs
  • Burası karman çorman olmus tek anladığım Lg nin çözülebilecek basit bir alt yazı sorunu haricinde hepsinden iyi olduğu.

Anlayamadığım şey ise Divx filmleri oynatıyormu oynatmıyormu? Birde şu soru var tv de bişey izlerken usb ye memory stick takarsak tvde

izlediğimiz programı memory sticke kaydediyormu bu Lg? Bende bugun yarın alcam ama ne alsam ne alsam kafam allak bullak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 2 Nisan 2009; 17:23:17 >
  • divx oynatır arkadaşlım. Bir kampanya olsada 100 tl civarına gelse. En uygun nerde satılıyor acaba bu alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmanken

divx oynatır arkadaşlım. Bir kampanya olsada 100 tl civarına gelse. En uygun nerde satılıyor acaba bu alet...

Sadece teknosa da satılıyor zaten. (Ben sadece orda gördüm) 149 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.