Şimdi Ara

PHILIPS DVDP3260 USB 2.0 DVD PLAYER EN İYİ FİRMWARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugune kadar bu forumda philips 3260 hakkında bırcok sey yazıldı ve soylendı ,, bırcok fırmware sızlere yardım amaclı sunuldu bunda aylakaya ve gürsoft41 arkadaslarımızın yardımları cok fakat ben bugune kadar bır cok yazılım yukleyıp denememe ragmen asagıda paylasıma sunmus oldugum lınktekı fırmware bugune kadar en sorunsuz kullandıgım fırmware oldu ,,gursoft arkadas mesela en son bızlere sundugu fırmware de menunun full tr oldugunu soylemıs ama malasef boyle bı sey olmuyor ,, dvd playerın menusunde mesela türkçe müzikler adını koydugunuz bı klasordekı ü ve ç harflerı menude gorunmemektedır yanı buda yazılımın basarısız oldugunu gostermektedır ,, benım sızlere sundugum fırmware de de dvd playerın ana menusunde türkçe harfleri desteklemıyor ama bu divx icin gecerlı degıl divx te butun harflerı desteklıyor bu yazılım ıle turkce dahıl 12 dılde menu secenegı gelıyor menuyu turkce yapabılıyorsunuz ,, 4 tane alt yazı boyutu standar kucuk normal buyuk seklıne ,, 8 tane dıkeylık yanı altyazıyı asagı yukarı ıstedıgınız sekılde konumlandırabılıyorsunuz ,, 12 tane altyazı arka fontu rengı ,, 12 tane altyazı rengı ,, gıbı secenekler ve onemlı olanda altyazıyı dvd playerın kendısı buluyor bunun ıcınde uc tane secenek sunuyor ,bugune kadar softpedıa sıtesındekı butun fırmwarelerı ındırdım ve denedım aynı sekılde burda sunulan fırmwarelerı ama benım gozlemledıgım ve 3 aydır kullandıgım bu yazılım bence aralarında en ıyısı ,, gelelım yazılımı nasıl yukleyecegınıze yazılımı arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak indirdikten sonra rarlı dosyanın ıcınden cıkan dosyayı neroda data cd olarak yazdırın ,,, daha sonra bu cd yı dvd playera yerlestırın ,, cd okuduktan sonra dvd playerın cd tepsısı acılacak o zaman cd yı alın ve hıc bı seye dokunmayın cıhaz kendı kendıne cd tepsısını ıcıne alıcak ve oyle beklıcek yaklasık bı 3 ila 5 dk oylece kalıcak hıc bı seye dokunmayın ,, ondan sonra cıhaz kapanıp kendı kendıne acılıcak acıldıgında yenı menu ve update edılmıs sekılde karsınıza cıkıcak ,,, ıyı gunlerde kullanın

http://rapid,,,,,.de/files/46166543/DVP3260_12_V51_vb6_v2_1_With_ORG_1254.rar.html beş tane virgül olan yere ( share ) yazmanız yeterlı

her turlu soru ve ısteklerınızı dınlemeye ve cevaplamaya hazırım ,,, tabııkı aksam 10 dan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 17 Mart 2009; 22:17:27 >

• Kesinlikle çalışıyor ve bunu yazan arkadaşın alnından öpmek istiyorum. Koca philipsden çıkan yazılıma bak bir de buna bak. Tartışmasız bu firmware harika. Yazı karakterleri bundan önce ayrık ve kötü bir fonttu sırf bu yüzden bilgisayardan divx izlemek zorunda kalıyordum. Bu dertten sanırım sonsuza kadar kurtuldum.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaşlar bugune kadar bu forumda philips 3260 hakkında bırcok sey yazıldı ve soylendı ,, bırcok fırmware sızlere yardım amaclı sunuldu bunda aylakaya ve gürsoft41 arkadaslarımızın yardımları cok fakat ben bugune kadar bır cok yazılım yukleyıp denememe ragmen asagıda paylasıma sunmus oldugum lınktekı fırmware bugune kadar en sorunsuz kullandıgım fırmware oldu ,,gursoft arkadas mesela en son bızlere sundugu fırmware de menunun full tr oldugunu soylemıs ama malasef boyle bı sey olmuyor ,, dvd playerın menusunde mesela türkçe müzikler adını koydugunuz bı klasordekı ü ve ç harflerı menude gorunmemektedır yanı buda yazılımın basarısız oldugunu gostermektedır ,, benım sızlere sundugum fırmware de de dvd playerın ana menusunde türkçe harfleri desteklemıyor ama bu divx icin gecerlı degıl divx te butun harflerı desteklıyor bu yazılım ıle turkce dahıl 12 dılde menu secenegı gelıyor menuyu turkce yapabılıyorsunuz ,, 4 tane alt yazı boyutu standar kucuk normal buyuk seklıne ,, 8 tane dıkeylık yanı altyazıyı asagı yukarı ıstedıgınız sekılde konumlandırabılıyorsunuz ,, 12 tane altyazı arka fontu rengı ,, 12 tane altyazı rengı ,, gıbı secenekler ve onemlı olanda altyazıyı dvd playerın kendısı buluyor bunun ıcınde uc tane secenek sunuyor ,bugune kadar softpedıa sıtesındekı butun fırmwarelerı ındırdım ve denedım aynı sekılde burda sunulan fırmwarelerı ama benım gozlemledıgım ve 3 aydır kullandıgım bu yazılım bence aralarında en ıyısı ,, gelelım yazılımı nasıl yukleyecegınıze yazılımı arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak indirdikten sonra rarlı dosyanın ıcınden cıkan dosyayı neroda data cd olarak yazdırın ,,, daha sonra bu cd yı dvd playera yerlestırın ,, cd okuduktan sonra dvd playerın cd tepsısı acılacak o zaman cd yı alın ve hıc bı seye dokunmayın cıhaz kendı kendıne cd tepsısını ıcıne alıcak ve oyle beklıcek yaklasık bı 3 ila 5 dk oylece kalıcak hıc bı seye dokunmayın ,, ondan sonra cıhaz kapanıp kendı kendıne acılıcak acıldıgında yenı menu ve update edılmıs sekılde karsınıza cıkıcak ,,, ıyı gunlerde kullanın

http://www.uploadyeri.com/53936

her turlu soru ve ısteklerınızı dınlemeye ve cevaplamaya hazırım ,,, tabııkı aksam 10 dan sonra

Link teki yazılım Softpedia daki Vbrcod'un yazılımımıdır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 27 Şubat 2009; 23:06:37 >

• arkadaşlar ben yaklaşık 10-15 gündür popcorn hour A110 aldım.o yüzden 3260 ile başkalarının ilgileniyor olması çok güzel..artık farklı bir kulvar da uğraş vereceğim..
    son olarak söyleyeceğim Allah herkese bir popcorn hour A110 nasip etsin...ne dediğimi herhalde anlatabilmişimdir..
  • Orjinal Firmware İçin Buraya Tıklaman Yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 5 Mart 2009; 12:23:09 >
  • arkadaşlar bu cihazla ilgileniyorum da, altyazıda 3. satırları atlıyor mu?
  • Kusura bakma soruyu tam anlayamadım. Yardımcı olmak isterim.
    Bir de yeni alacaksanız, bu cihaz yerine HDMI çıkışlı bir ürün almanızı öneririm. Bana hediye gelmişti TV aldığımda şimdi HDMI çıkışlı bir ürün almak istiyorum ama bu varkende gidip para vermeye gerek yok diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar bu cihazla ilgileniyorum da, altyazıda 3. satırları atlıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [S]ensei

Kusura bakma soruyu tam anlayamadım. Yardımcı olmak isterim.
    Bir de yeni alacaksanız, bu cihaz yerine HDMI çıkışlı bir ürün almanızı öneririm. Bana hediye gelmişti TV aldığımda şimdi HDMI çıkışlı bir ürün almak istiyorum ama bu varkende gidip para vermeye gerek yok diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar bu cihazla ilgileniyorum da, altyazıda 3. satırları atlıyor mu?

şöyle ifade edeyim.. bazı dvd oynatıcılarda, uzun satırlı altyazıların son satırı gösterilmiyor. mesela diyalogda birisi uzun bir cümle kuruyorsa, o cümlenin çevirisi de 3 satır halinde gösterilmesi gerekiyorsa, 3. satırı cihaz atlıyor. yani;

-merhaba buradan chicago'ya
    gitmek istiyorum ama sanırım
    yolumu kaybettim

diye gösterilmesi gerekirken

-merhaba merhaba buradan chicago'ya

şeklinde 3. satırı göstermeden kalakalıyor diyalog cümlesi. benim sorduğum da, bu cihazda böyle bir problem var mı

biraz uzun oldu ama umarım açıklayabilmişimdir

• arkadaslar banada hdmi cıkısı gerekmio o yuzden bu aleti alabilirim.. ama bikac sorum olacak..
    - klasor icindeki klasorleri gosterebiliomu.. (mp3/yerli/turku/...)
    - klasor ve dosya sınırlaması warmı.. 300 klasor icinde toplamda 1000 dosyayı gorebiliomu..
  • - Klasör içinde klasör sorunu yok.
    - Bazı klasörleri içi dolu olduğu halde boş gösteriyordu. Klasör sayısını 300'e düşürünce sorun kalmadi. Onbin dosya var diskte (9000 tanesi resim) sanki hepsini görüyor gibi ama tek tek kontrol edemedim normal olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: meclisi ala

arkadaslar banada hdmi cıkısı gerekmio o yuzden bu aleti alabilirim.. ama bikac sorum olacak..
    - klasor icindeki klasorleri gosterebiliomu.. (mp3/yerli/turku/...)
    - klasor ve dosya sınırlaması warmı.. 300 klasor icinde toplamda 1000 dosyayı gorebiliomu..
  • dts olsun hdmi olsun usb den okusun gerisi fıs
  • şöyle ifade edeyim.. bazı dvd oynatıcılarda, uzun satırlı altyazıların son satırı gösterilmiyor. mesela diyalogda birisi uzun bir cümle kuruyorsa, o cümlenin çevirisi de 3 satır halinde gösterilmesi gerekiyorsa, 3. satırı cihaz atlıyor. yani;

-merhaba buradan chicago'ya
    yolumu kaybettim

diye gösterilmesi gerekirken

merhaba buradan chicago'ya

şeklinde 3. satırı göstermeden kalakalıyor diyalog cümlesi. benim sorduğum da, bu cihazda böyle bir problem var mı

biraz uzun oldu ama umarım açıklayabilmişimdir

• yukarıdaki arkadaşın sorusunu bende merak ettim bilen varmı acaba..?
  • 3 uncu satırı atlama gıbı bısey yok ,, fılmde gecen dıyalog ne kadar uzun olursa olsun hepsı ekranda yazıyor dvd player hıc bırını atlama yapmıyor ,, bununla ılgılı 1-2 ay once denzel washington un the great debaters türkçesi muhteşem münazaracılar ısımlı fılmını seyrederken fılmde o kadar cok dıyalog varkı hepsının ekranda yazması ve yetısmesı mumkun degıl dedım ıcınden ama cıhaz hıc bı altyazıyı atlamıyor dıyalog uzunza ekranda 4 satıra kadar cıkıyor genede gosterıyor yanı hıc bı sekılde atlama yapmıyor
  • üstadlar sizce philips 3260 mı yoksa hometech 567 mi?? Hometechte HDMI var philipste yok şuanta hd televizyonumda yok fakat ileriye dönük alınırmı sizce??görüntü kalitesinde hangisi üstündür??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

üstadlar sizce philips 3260 mı yoksa hometech 567 mi?? Hometechte HDMI var philipste yok şuanta hd televizyonumda yok fakat ileriye dönük alınırmı sizce??görüntü kalitesinde hangisi üstündür??

Aslında bunu söylemek biraz zor.. Kullandığınız tV ye göre görüntü değişebilir.. .. Ben 5990 ı HDMI , 3260 ı omponent ile pioneer'a beğladım TV de birisi 1080p diğeri 1080i çöz. görüntü verdi. Ben aralarında pek fark göremedim.. Aynı cihazı skart ile bağladım yine pek fark yok gibi. .. Söylenilenlerin aksine upscale öyle abartılacak bir şey değil.. DVD çözünürlülüğü belli bunu gerçek 720p veya 1080p yapmak hikaye aslında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesimo

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

üstadlar sizce philips 3260 mı yoksa hometech 567 mi?? Hometechte HDMI var philipste yok şuanta hd televizyonumda yok fakat ileriye dönük alınırmı sizce??görüntü kalitesinde hangisi üstündür??

Aslında bunu söylemek biraz zor.. Kullandığınız tV ye göre görüntü değişebilir.. .. Ben 5990 ı HDMI , 3260 ı omponent ile pioneer'a beğladım TV de birisi 1080p diğeri 1080i çöz. görüntü verdi. Ben aralarında pek fark göremedim.. Aynı cihazı skart ile bağladım yine pek fark yok gibi. .. Söylenilenlerin aksine upscale öyle abartılacak bir şey değil.. DVD çözünürlülüğü belli bunu gerçek 720p veya 1080p yapmak hikaye aslında...

Nasıl yani ya,ikiside aynı kalitede malmı,sizde göz yokmu acaba,biri mersedes,digeri anadol,ilahi size

Biraz daha dikkatli okursanız 3260 ile 5990 arasındaki görüntü farkını söyledim.. Ha 5990 a mersedes 3260 a anadol diyorsanız o farklı

bİRAZ DAHA DİKKATLİ OKURSANIZ 3260 İE 5990 ARA

• arkadaşlar konu dışı olacak ama bir sorum var.
    bu tip usb li oynatıcılarda usb den direk dizi izleyebilir miyiz?
    .avi formatlı felan
  • arkadaslar hafta ıcerısınde 3260 ıle plazmamda seyrettıgim dıvx fılmlerın fotograflarını buraya koyucam ,,3260 takı component cıkısı ile 5990 dakı hdmı cıkısışının gorevlerı aynıdır her ıkısıde hd ve full hd yı yanı 1080p yı destekler mesela component kabloda hdmı dakı dakı gıbı hdmı 1.1 yada 1.3 gıbı bı olayda yoktur ılk cıkan hdmı lar 1.1 oldugu için bu kablolar 1080p yı aktarmaz 1080i yı aktarırlar ,, yenı nesıl hdmı 1.3 ler ıse 1080p yı destekler hdmı kablonun component kabloya gore tek ustun yanı gorutu ıle bırlıkte sesı aktarma ozellıgınede sahıptır ,, component kablo kablo ıse 1080p ye kadar olan yanı 1920 ye 1080 cozunurlugune kadar olan butun cozunurluklerı destekleyen bı kablodur ,, mesela su an pıyasadakı cogu full hd kayıt yapan kameralar 1080p kayıt yapmaz 1080i kayıt yapar sız bunda hdmı 1.3 kablo kullansanız bıle kablo otomatıkman 1.1 mantıgı ıle calısır ,, demek ıstedıgım kullanıcagnıız cıhazında hdmı cıkısı 1.3 yanı yenı nesıl hdmı cıkısı olması gerekır bu cıkısa karsılıkta yenı nesıl 1.3 hdmı kablo kullanmanız gerekır ,, sıze ufak bı ornek vermem gerekırse sony vaıo notebookların ekran cozunurluklerı full hd olmadıkları takdırde klavyenın altındakı logolarda full hd logosu bulunmaktadır bu logo su anlama gelır uzerındekı hdmı cıkısının 1.3 oldugunu ve full hd goruntu aktarımını yanı 1080p yı destekledıgını soyler ,, ılk cıkan hdmı cıkıslı lap toplarda ıse hdmı 1.1 oldugu ıcın 1080p goruntuyu aktaramazlar 1080i goruntuyu aktarırlar ,, bugun medıa markette , teknosalarda , vatan bılgısayarda teshırlerınde acık olan 50 ye yakın tv ye verılen hd ve full hd goruntuler component kablo ıle aktarılır,, cunku hdmı dıjıtal bı kablo oldugu ıcın coklayıcıya gırdıgı anda sınyal asırı derece dusucektır ve goruntu ıslenmekte zorlanılacaktır kablonun uzamasıda sınyal zayıflamasına etkendır ama component bu konuda daha basarılıdır kablo uzadıkca hdmı da olan sınyal zayıflaması component te cok daha azdır ,,bu yuzden uzun mesafelerde component hdmı a gore daha etkılı ve basarılıdır ,,,

• Upscale özelliğinden genelde herkes memnun. Bizim playerlar bunu yapmıyor. Sırf bu sebepten HDMI'lı bir player almak istiyorum. Sürekli divx film ve dizi izliyorum. Şuan scart ile bağlı ama componentle bağla upscale gerekmez diyorsanız kablo alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.