Şimdi Ara

hdmi dan tvye görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni bir sistem topladım msi b150 m3 gaming anakart intel 6500 işlemci ve 8 gb kingston ddr4 ram ve besmelesiz işe başlama sonucu bütün cenabetlikler beni buldu dvd rom okumaması yüzünden 3 defa windows kurdum en sonunda başardım ama ekran kartım servise gönderdiğim için bir süre intel 530 la idare edicem. Dvi dan monitörüm bağlı görüntü alıyorum fakat hdmi dan tv yi bağladığımda ne tek başına ne de monitörle beraber görüntü alamıyorum ekranı görüyor windows ama tvden görüntü gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum

• merdas kullanıcısına yanıt
    Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama ob ekran kartı olan anakartlarda aynı anda 2 çıkıştan birden görüntü akatarılamaz diye bir ibare vardı. Sizdeki durumun sebebi bu olabilir. Emin olmak için dvi bağlantıyı çıkarıp sadece hdmi bağlantı ile tv'ye bağlamayı deneyebilir misiniz?

Bir de anakartın bios'undan görüntünin aktarılacağı çıkışla ilgili bir seçenek olabilir. Belki orada sabit olarak (fixed) dvi seçili olabilir. Tabii bu dediğim tamamen varsayımsal bir durum. Bios üzerinde ses aygıtı yada görüntü aygıtı seçilmesi gibi çıkışın da seçilebileceğini düşündüm. Böyle bir seçenek hiç olmayabilir de :-)
  • merdas kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi benim anakartta ob ekran kartı çıkışını seçme olayı varmış. Alttaki resimde görebileceğiniz gibi auto yapıp, bu şekilde deneyin.

Bir de eğer sizin anakart da tek çıkışa izin veriyorsa dvi kabloyu çıkarıp, sadece hdmi ile tv'ye bağlayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

Selam arkadaşlar yeni bir sistem topladım msi b150 m3 gaming anakart intel 6500 işlemci ve 8 gb kingston ddr4 ram ve besmelesiz işe başlama sonucu bütün cenabetlikler beni buldu dvd rom okumaması yüzünden 3 defa windows kurdum en sonunda başardım ama ekran kartım servise gönderdiğim için bir süre intel 530 la idare edicem. Dvi dan monitörüm bağlı görüntü alıyorum fakat hdmi dan tv yi bağladığımda ne tek başına ne de monitörle beraber görüntü alamıyorum ekranı görüyor windows ama tvden görüntü gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum

Once pc açıp sonra tv yi açın görüntü gelecektir.ben pc 106 ekran tv de bu şekilde açıyorum onun haricinde ekrana görüntü vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama ob ekran kartı olan anakartlarda aynı anda 2 çıkıştan birden görüntü akatarılamaz diye bir ibare vardı. Sizdeki durumun sebebi bu olabilir. Emin olmak için dvi bağlantıyı çıkarıp sadece hdmi bağlantı ile tv'ye bağlamayı deneyebilir misiniz?

Bir de anakartın bios'undan görüntünin aktarılacağı çıkışla ilgili bir seçenek olabilir. Belki orada sabit olarak (fixed) dvi seçili olabilir. Tabii bu dediğim tamamen varsayımsal bir durum. Bios üzerinde ses aygıtı yada görüntü aygıtı seçilmesi gibi çıkışın da seçilebileceğini düşündüm. Böyle bir seçenek hiç olmayabilir de :-)

arkadaşlar yeni bakabildim cevaplara hdmi kablo arızalanmış dediğiniz bios ayarı olsun tvyi önce açmak olsun denemiştim bir arkadaştan hdmi kablo temin ederek deneyince sorunun kablodan olduğu çözüldü teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.