Şimdi Ara

HDMI Çoklayıcı problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox one ve ps4 sahibiyim bunları bağlamak istediğim monitörde ise 1 HDMI girişi var . Her seferinde HDMI kablo değişimi yapmak istemiyorum . Bunları 2 girişten alıp tek çıkışla ekrana bağlayabileceğim bir splitter mevcut mu ? İnternette bulduğum splitterlar var ancak bu splitterler bu cihazlardan alınan tek çıkışı 2 veya daha çok ekrana dağıtmak için kullanıldığı bilgi olarak belirtilmiş . Acaba bu splitter benim istediğim şekilde kullanılabilir mi ? Kast ettiğim splitter aşağıdaki linkte .
    http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4664-2-port-hdmi-splitter-switch-coklayici-p-HBV0000036H5L?magaza=Evaletim&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CjwKCAiA693RBRAwEiwALCc3uyiUp0VeHw6Cu918-2nzNqDGHDjyqwAGtHKPifOv4-WYDfuAj_86gRoCmUoQAvD_BwE







  • Bu çoklayıcılar elektriğe bağlı olmadığı sürece sapıtıp görüntü falan aktaramıyorlar.
    Ucuz yollu çözüm ben de denedim ama selektörlü kablo vardı onunla olmadı. Bunu almak zorunda kaldım. Bu da elektriğe bağlı olmadan yapamadı, böyle bir opsiyonu var, bu şekilde sapıtmadan görüntü aktarımı yapabildi.

    Aynı monitöre PC, PS4 ve Xbox One bağladım bu şekilde. Sorunsuz kullanıyorum. Pahalı ama 1 defa vereceksiniz.

    https://urun.n11.com/coklayici-ve-dagitici/dark-dk-hd-sw4x1-5-port-hdmi-coklayici-switch-uzaktan-kumandali-P191732963?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI7vick9WV2AIVhhbTCh1xrQArEAQYBCABEgKdfPD_BwE&gclsrc=aw.ds




  • aliexpresten almıştım ben 4 dolara üç çıkışlı. xbox one, ps3 ve ps4 bağlı. bir yıldan fazla oldu kullanmaya başlayalı. sıkıntı çıkarmadı.
  • Çok pahalı bu hocam ya , en üstteki arkadaşın yazdığıyla bi deneyelim bakalım , sapıtırsa da bakarız bi çaresine . Cevaplar için teşekkür ederim
  • msc1515 kullanıcısına yanıt
    Dedikten sonra konuda paylaşırsan herkes yararlanır. Ben ucuz olanın benzerini pc'de kullanıyorum sorunsuz. 2 kasa tek ekran olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sapıtmadıysa iyi. Bende hangisi sorun yarattı bilemedim, PC, Xbox One ve PS4 bağladım. Çoklayıcı kablo da güya marka bişeydi ama herhalde HDMI nesilleri mi uymadı artık ne olduysa.. Hiç görüntü alamadım.

    Dark'ın bu ürünü de taktım, Xbox ve PS4'te gücü mü yetmedi ne olduysa görüntüyü kesintili şekilde aktardı. Öyle ki, örneğin Xbox ile açtım, birkaç sn bekledikten sonra Xbox'ta görüntü yokmuş gibi PC'ye geri döndü. Ekranda mı sorun var diye hayıflanırken cihazı elektriğe taktım düzgün çalıştı.
  • Merhabalar. PS3 için hangi ürünü tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.