Şimdi Ara

HDMI Çıkışlı DVD Player Aranıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • an itibariyle teknosada ürün bitmiştir. şikayet formu doldurdum. bunu telafi etmezlerse bundan sonra teknosa mağazasına girip kulaklık bile almamayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: alperakis1

Merhaba Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama fazla ücret ödemek istemiyorsanız forumda baya ilgi gören seri sonu ürünleri tavsiye ederim.Linklerdeki ürünler tükenmiş gözükse de bazı mağazalarda ürünler mevcut.ben 69 liraya 3D ve wifi li bluray player aldım

http://www.teknosa.com/urunler/110130443/toshiba-xd-e600ke-hdmi-dvd-player

http://www.teknosa.com/urunler/110130591/samsung-bd-e5300-bluray-dvd-player

Sana çok teşekkür ederim . verdiğin link sayesinde tam istediğim gibi (HDMI si Scartı ,V-L-R renkli girişleri ) olan DVD Divx player i 50 TL gibi hem de TOSHIBA markalıyı azmin sonunda aldım. O günü internet sitesinde Cardfinans ı anaseçeneklere koymadıkları için alamamıştım(bundan dolayı teknosayı yıktım bu arada ta müşteri hizmetlerinden beni aradılar) ve stoklarında bitmişti ama azmin zaferi bugün ablam Ankara Cepa Teknosaya gittiğinde eline kağıdı verdim o da gitmiş bulmuş almış. işin ilginç yanı ürün depodaymış, teşhire koymamışlar. eğer ki o ürünü teşhire koymuş olsalardı veya mağaza içindeki açık alana koymuş olsalardı çoktaaan satılırdı. ablam gitmiş bu ürün sizde var mı diye kağıdı adamlara vermiş. adamlar bir depoya bakalım demişler bir tane var demişler. gitmiş depodan kutusu hiç açılmamış ürünü getirmişler ve bende telefondan hemen al dedim aldı. zaten adamlarda bu ürün 200 tl ye satılıyor kaçırmayın bence biz bile bilmiyorduk bu ürünün depoda olduğunu demişler.

eve geldiğinde önce DVD den divx filmleri koydum çok güzel okudu. Sonra elimde eskiden kalma VCD filmleri koydum sorunsuz okudu. sonra USB den divx+türkçe altyazılı filmleri koydum türkçe karakterleri sorunsuz gösterdi(altyazı ayarını türkçe yapmak koşuluyla) . sonra usb den mp3 koydum mp3 ün sesi son derece mükemmel. Allah tan başkada birşey istenmez dedim kapattım kutusuna koydum. ben bunu memlekete götürecektim memleketteki TV tüplü. doğal olarak ya scartlı ya da renkli girişleri olmalıydı. geleceğe dönük olarak ise ilerde köye belki LCD TV alırız diye HDMI lide olsun istiyordum. bu ürün tam bana göre :D

• Güle güle kullan hocam bir faydam dokunduysa ne mutlu bana:)
  • merhaba arkadaslar, bu bahsedilen toshiba dvd player lar artik temin edilemiyor heralde teknosa nin sitesinde tek bir model var sd590 135 tl bildigim kadariyla bu ust duzey markalarda korsana karsi yazilimlar falan oluyor kopya dvd okumuyolar teknosada 69 tl ye sony dvd player var ama kopya dvd okumaz diye almadim
    sizin toshiba larda ayni sorun var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    elimde kopya DVD var idi yüzüklerin efendisi ama galiba memlekette kaldı. fakat elimdeki divx leri ve DVD ye kaydettiğim Divx filmleri sorunsuz okudu. Ortalama bir DVD ye 800 MB den 5 tane, 700 MB den 6 tane DivX film koyulabilyor. İstediğim filmi seçtim ve okudu.

Teknosa nın sitesinde satılan 135 tl lik DVD ile benim aldığım XDE 600 DVD arasında XDE farkı var. Bu da resim kalitesinde içindeki özel bir işlemci vasıtasıyla bazı değişiklikler yapabiliyor. Evde zaten Hometech DVD Player olduğu için ve ben bunu memlekette kullanacağım için aldığım Toshiba DVD yi pakete geri koydum çünkü onu memlekette kullanacam ve çok kullanmadım açıkcası sadece 1 tane film izledim şu ana kadar deneme amacıyla.

çok kaliteli görüntü veriyor ben çok memnunum.. fakat region code olayı var.. amerikadan aldığım dvd'leri oynatmıyor

bulabilirsen toshiba al, arkadaşlarda tavsiye etmişler..

http://www.teknosa.com/urunler/110130444/toshiba-sd-590-hdmi-dvd-player
  • 69 TL olan samsung cihazının normal fiyatı 350 ama 2-3 ayda 1 kampanya yapılıyor ben 169 a almıştım aynı modeli. yalnız ufak bir hatırlatma yapayım, bu cihazlarla kopya dvd oynatma sorunu var, hatta dvd yi görmemenin ötesinde makine saçmalamaya başlıyor disci çıkartmıyor vs.
    Markalı özellikli cihazların (smart-3d vs) genelinde bu olay varmış bilginiz olsun
    benim pioneer'da tam tersi.. bazı orjinal dvd'lerin bir yerinde takılıyor (10 dvd'den 1'ine denk geliyor ama her orjinal dvd alışımda yine de dua ediyorum çalışsın diye).. kopya dvd'lerde hiçbir sorun çıkartmıyor.. adam kopya seviyor demek
  • gghjghjgh
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.