Şimdi Ara

HDMI çıkışı çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar pioneer 4270xa plazmam var ve pc nin DVI çıkışından tv HDMI girişine görüntü aktarmak için philipsin bir kablosunu aldım ancak çözünürlüğü 640x480 in üzerine çıkaramadım. svideo kablo ile normal tv outtan yaptığım bağlantılarda 1024x768 çözünürlük destekleniyordu ancak iş hdmi ve dvi olunca olmadı bunun nedenini & çözümünü bilen varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler



  • dostum sen yine 640.480 görüntü almışsın ben onuda alamadım. lg42pcr1 e dvi.hdmi baglıyorum fakat tık yok.pc tv yi tanıyo ama ne care.vga modu hariç hiç bişi yok.
  • hdmi girişini aktif hale getirdin mi bendekinde öyle bir özellik vardı belki sendede vardır?

    yaw arkadaşlar bilen yok mu hiç ben media center pc almak istiyordum ama bu sorunu çözemezsem vazgeçmek zorunda kalıcam
  • TV niz, HDMI girisinden PC baglantısını destekliyor mu ? Desteklemeyen modellerde goruntude hatalar vs oluyor. Kullanım kılavuzunda bununla ılgılı bılgıler olması gerekıyor diye dusunuyorum. Ekran kartı ayarlarında HDTV ıle ılgılı seceneklere bakmanız da fayda var. Belki driver guncellemesi de yapmanız gerekebilir.
  • TV nizde PC girişi varsa görüntü çözünürlüğünü yükseltebilirsiniz. Ancak bu aşamadan sonra bütün mesele Ekran kartınızın özelliklerine kalıyor herşey. Ayarlamaları ve eşleştirmeleri ekran kartı özelliklerinden yapmalısınız.
    Bir başka bağlantı şeklide ekran kartının DVI çıkışı olması nedeniyle HDTV desteği olmalı diye düşünüyorum. Bu nedenle ekran kartının DVI çıkışından bir HDMI dönüştürüçü aparatla TV.nin HDMI girişine bağlantı yapmanız. Bu bağlantıdada yine ekran kartı ayarlarıyle istediğiniz çözünürle eşleştirebilirsiniz.
  • Benimde bildiğim kadarıyla PC deki Grafik card neyi destekliyor yani en azından 720p çıkış verebiliyormu!!!
  • 4270 in 427 den farkı pc desteğinin olmayışıydı ancak dediğim gibi svideo kabloyla scarttan bağlayınca pc de 1024*768 dvi monitör çıkışından bağlayınca 640*480 le sınırlı kalıyor. ekran kartım fx5600 normal pc monitörüne hd çözünürlüğü verebiliyor ancak sürücülerden dolayı dvi dan daha yüksek çözünürlük veremiyor sanırım???
  • benimkinde acılışta görüntü var kullanıcı ekranı geldiginde tv no sinyal diyor.ne yaptıysam olmadı.kablo elimizde patladı 45 ytl aldım diye seviniyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.