Arkadaşlar daha bu hafta aldığım laptopumun hdmı çıkışı var.1 ay önce aldığım samsung 40d6000 full hd led lcd tvnin ise 4tane hdmı çıkışı var.Daha denemedim fakat yarın gidip altın uçlu bir hdmi kablosu alacağım.Görüntüyü televizyone verip çok rahat şekilde,kasma ve kapanma olmadan hd led tvde görüntü ve ses almam mümkün müdür?Ancak ben sesin de televizyondan gelmesini isstiyorum.Lütfen acil yardımcı olun. NVIDIA GE FORCE GT 520M CUDA 1GB EKRAN KARTI 8GB RAM İNTEL İ 5 İŞLEMCİ 2.40 GHZ İŞLEMCİ HIZI(READYBOOST LA 3.00 A KADAR ÇIKABİLİR) ACİL YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM
Hdmı kablosunu taktığın gibi görüntü ve ses gelir. HDMI görüntü ve sesi aynı anda taşır sesde televizyona gider otamatikman hiçbir ayar yapmana gerek yok.Kabloyu bağla kumandadan HDMI seç kullanmaya başla.
sıkıntı olmaz rahat rahat ızlersın fakat pc kasarsa eger ısınmadan dolayı buda olabırl belkı 40-45 dk dan sonra fılmde takılmalar olabılr ... goruntu ses kalıtesı yuksek formatlardakı fılmlerde tabıkı bu durum ..
teşekkürler arkadaşlar.Peki sizce bilgisayarın özellikleri nasıl iyi mi? Yeterli olur mu? Kasma yaşar mıyım? Bir de bağlanmak için sadece kabloyu takıp beklemelimiyim? Teşekkürler şimdiden
Eğer amacın takıp Full HD film izlemek ise bu özellikler sana yeterde artar bile. Fakat ben açıp yüksek çözürünürlükte oyun oynayacağım dersen, onu yerine getirebilecek bi makine değil. Ama diğer türlü bu özelliklerle bir sorun yaşamazsın.
Appetite kardeşim çok teşekkürler.PES 12 var bilgisayarda benimde.Grafikleri en yüksekte olmasada orta seviyenin üstünde çalıştırsam sorun olur mu peki? Onda da sorun olmazsa tadından yenmezmiş
quote:
Orijinalden alıntı: yiğit39
Appetite kardeşim çok teşekkürler.PES 12 var bilgisayarda benimde.Grafikleri en yüksekte olmasada orta seviyenin üstünde çalıştırsam sorun olur mu peki? Onda da sorun olmazsa tadından yenmezmiş
PES'te sorun yaşayacağını sanmıyorum. Full ayarlarda dene bi muhtemelen çalışacaktır olmazsa grafikleri düşürüp denersin :)