Bildirim
Hde Star TV HD-SD frekans değişimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Doğan paketi rahatladı doğuş paketi tırtladı bu sefer ama zaten doğuş paketinde izlediğim bir kral tv var taraflı futbol yorumcularıyla yayın yapan ntv-ntvsporla hiç işim olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
arkadaşlar hde yi kaybettikGörüntü kalitesini tabiki. Görüntü sorunu yaşayanlar star tv hd doğuşa hde doğan tpsine geçmiştir. Aklınızda olsun
arkadaşım...hd-e görüntü kalitesi inşallah 2012 yeni yılında yükselir... -
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
quote:
arkadaşlar hde yi kaybettikGörüntü kalitesini tabiki. Görüntü sorunu yaşayanlar star tv hd doğuşa hde doğan tpsine geçmiştir. Aklınızda olsun
arkadaşım...hd-e görüntü kalitesi inşallah 2012 yeni yılında yükselir...
10970'e giden bir kanalın görüntü kalitesinin yükselmesi demek kalan 10 küsur kanalın kalitesinin daha da düşmesi demek.
-
arkadaslar star hd ve hde gıttı sıfrelı kanal dıyor yenı tp kaç acaba tekrar tarattım hde geldı ama star hd ne yaptıysam cıkmadı atlanta modullu cıhaz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: takıntım
arkadaslar star hd ve hde gıttı sıfrelı kanal dıyor yenı tp kaç acaba tekrar tarattım hde geldı ama star hd ne yaptıysam cıkmadı atlanta modullu cıhaz ?
11054 H 30000 5/6 DVB-S -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: takıntım
arkadaslar star hd ve hde gıttı sıfrelı kanal dıyor yenı tp kaç acaba tekrar tarattım hde geldı ama star hd ne yaptıysam cıkmadı atlanta modullu cıhaz ?
11054 H 30000 5/6 DVB-S
teşekkürler bende modül e sövüyordum sıfrelı yazıyor dıye :) -
star hd yakında digitürk alabilir ve d-smart ta olmayabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: ankhenathon
digitürk alır mı bilmem ama şu an yayın 4:3 formatında ve hd değil -
quote:
Orijinalden alıntı: *malcolmx*
quote:
digitürk alır mı bilmem ama şu an yayın 4:3 formatında ve hd değil
bu nedenlemi star hd kanalının sağ sol alt ve üstlerinde siyah şerit var, sabahtan beri aynı görüntü, bizle ilgisi yok değilmi yayından kaynaklanan bişey, pek anlamamda bu işlerden....
-
quote:
Orijinalden alıntı: antireis
quote:
quote:
bu nedenlemi star hd kanalının sağ sol alt ve üstlerinde siyah şerit var, sabahtan beri aynı görüntü, bizle ilgisi yok değilmi yayından kaynaklanan bişey, pek anlamamda bu işlerden....
evet.klasik tabirle"lütfen alıcılarınızın ayarıyla oynamayın"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: antireis
quote:
quote:
evet.klasik tabirle"lütfen alıcılarınızın ayarıyla oynamayın"
-
tsk ederim cok isime yaradı -
Star Tv Dsmart'ımda gözükmüyor.Sebebi ne olabilir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X