Şimdi Ara

Hddyi 2 ye böldüm ama sadece C var :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce vista ultimate kurdum 500 gb hdd imi 20 gb c, 480 gb d olarak yaptım 20 gb ye işaretledim kurucağı yeri ve kurdum oraya.

Ama kurulum bitti ve baktım ki 480 gb olan bölüm ortada yok :S

yada ben yanlış bölüm off.. ama bi sorun yok gibiydi? disk sıfırı saymıyormuyduk_ disk 1 disk 2 diye mi ayırmamız gerekiyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: Styric

arkadaşlar biraz önce vista ultimate kurdum 500 gb hdd imi 20 gb c, 480 gb d olarak yaptım 20 gb ye işaretledim kurucağı yeri ve kurdum oraya.

Ama kurulum bitti ve baktım ki 480 gb olan bölüm ortada yok :S

yada ben yanlış bölüm off.. ama bi sorun yok gibiydi? disk sıfırı saymıyormuyduk_ disk 1 disk 2 diye mi ayırmamız gerekiyordu

büyük bi ihtimal sen direk böldün c ye geçtin kurmaya 480gb ye harf atamadın oda ayrılmamış alan kaldı.Şöyle belirteyim ama vista kullanmadım hiç neresinde bilemicem sen bul artık :)
    windows xp de bilgisayarım sağ tık /yönet/disk yönetimi/ ayrılmamış alanı görüp oradan formatlıyabilirdin ama vista da nerde olduğu hakkında bişey diyemicem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock-ı BaLık -- 11 Mart 2008; 1:10:58 >
  • sğaolasın arkadaşım program ile deniycem olmazsa format atıcam
  • format atmana gerek yok arkadasın dedıgını yaparsan sorunu cozersın yada dısk bolumleme progralarından bırını yukleyıp de kullanabılırsın
  • diski tanımlamamışsın o yüzdden sistemde görünmüyor disk yönetiminden girip diski bölümlendirebilirsin kolay gelsin...
  • Teşekkürler arkadaşlar dün gece hallettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caxe

format atmana gerek yok arkadasın dedıgını yaparsan sorunu cozersın yada dısk bolumleme progralarından bırını yukleyıp de kullanabılırsın

haklisin ben de zamanin da yapmistim bu sekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende de vista kurulu 200gb hdd laptop var.hd'yi 50gb C ; ve 150gb D olarak bölümlemek istiyorum.
    fakat Vista disk belleği diye tutturdu C yi 107gb aşağı bölümlemiyor.lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.