Şimdi Ara

HDDVD videoda sorun yasıorum..!lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sistem bilgilerimi vermek istiorum pentium 4. 3.0 1gb ram ve ati radeon x1600 pro ekran kartıyla samsung 940 bw ekrana sahibim fakat 720 hd görüntülerde sorun yasıorum halbukı sıstem olarak her halukarda kaldırması gerekır dıe dusunuorum cunku arkadaısmda pentıum 4 512 paylasımlı ramli bir lap top var goruntu onda kasmıor fakat bende yavas yavas ılerlıor baska bır vıdeo acıorum onda kasmıo bazısında kasıyor bazısında kasmıor kısacasıibu sorunla bayadır karsılasıorum ve bu ıcınden cıkılamaz bır hal aldı cunku acıklaması yok gıbı gelıo codec lerımde tamam daha yapmam gereken bırsey varmı sızce bir yardımcı olabılırsenız sewınırım!Daha şimdiden teşekkürler...

• Codec lerim tamam diyorsun ama bence senin sorunun codeclerden kaynaklanıyor.Sistemin Hd görüntüleri oynatmak için yeterli.Bide ekran kartı sürücülerini kontrol et derim.Atinin catalist 7.2 sürümünü kurup bir dene.Kolay gelsin
  • Yardımın ıcın saol dedıgın drıver ı ındırdım kurdum ordan catalyst controlden hdtv ayarlarınıda yaptım ama hala kasıor yanı ılk baslarda ıı sonra hemen sıkıntılanmaya baslıor daha baska ne yapabılırım benımle aynı sorunu yasayan arkadaslar varmı sıstemımle ılgılı bır sorunda degıl acaba ıslemcımdemı bır problem var nedır bu anlamadım gıttı arkadaşlar bır el atalım lutfen baska bır tavsıyen varmı kardeş varsa onuda deneyeyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademalanya -- 7 Mart 2007; 21:05:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.