|
Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar. Eski laptopum performans bakımından kullanım için oldukça kötü durumda. Vasat değil ama güzel bir temizlik ve format istiyor. Günlük kullanım için(internette gezinme, belge görüntüleme ve düzenleme amaçlı) uygun hale getirmeyi amaçlıyorum. Termal macun, format ve kasa içi temizlikle ihtiyaçlarımı karşılayabilir hale geleceğini düşünüyorum. Temin ettiğim malzemeler orta kalite bir termal macun, hdd caddy denen alet, ve modeline karar veremediğim ama 120 gb'lık bir sata ssd olmasının yeterli olacağını düşündüğüm bir ssd. Yapmayı düşündüklerim termal macun ve kasa temizliği, ssd üzerine sadece windows ve kullanacağım basit programları kurmak, çıkan hdd'deki sadece c kısmını formatlayıp c ve d'yi birleştirip hdd caddy ile dvd oynatıcısı yerinden bilgisayara bağlayıp depolama olarak orda kullanmak. 2-3 adet kafamı kurcalayan sorun var, bunlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim, şöyle;
Sorularım böyle, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum tekrardan iyi akşamlar.. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler